Nøhr´S Maskinfabrik ApS

  Om firmaet

  Nøhrs Maskinfabrik er ordreproducerende underleverandør til producenter og brugere af maskinkomponenter i Danmark og udlandet.,Der fremstilles primært maskinkomponenter i serier fra enkeltstyk til større serier.,Vi fungerer som...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  54 43 54...
  Adresse

  Peter L Jensens Vej 2

  4840 Nørre Alslev

  Hjemmeside og e-mail

  mn@nmfabrik.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  7:00 - 16:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Lignende virksomheder i nærheden

  Turbodk / Persteel Aps

  Gyldenbjergvej 30

  Stubbekøbing Maskinværksted

  Jernbanestien 1A

  Birchs Auto

  Aarhusvej 6B

  Bil Center Syd A/S

  Vordingborgvej 19

  Om os

  Nøhrs Maskinfabrik er ordreproducerende underleverandør til producenter og brugere af maskinkomponenter i Danmark og udlandet.Der fremstilles primært maskinkomponenter i serier fra enkeltstyk til større serier.Vi fungerer som faglig sparringspartner på konstruktion og prototypefremstilling og indgår gerne i tæt samarbejde på disse områder.

  Det kan vi

  Vi leverer både komplette enheder og komponenter til videre montage hos vores kunder. Vores leverancer indgår ofte direkte til produktion uden yderligere kontrol fra kundens side. Vi leverer kvalitet til tiden

  Som kunde hos Nøhrs Maskinfabrik vil du opleve, at vi tager ansvar ved fremstilling af maskinkomponenter. Dette gælder uanset om opgaven bliver udført på baggrund af færdige tegninger eller om det sker i tæt sparring ved konstruktion og prototypefremstilling.

  Hos os er kvalitet, overholdelse af leveringstermin og konkurrencedygtig pris en selvfølge.

  Ud over traditionelt maskinarbejde udfører vi også:

  Smedearbejde

  Stål og rustfrit

  Glasblæsning

  Slibning af rustfrie rør

  Svejsning MIG/MAG og TIG

  Færdig montage

  Prototype fremstilling og udvikling

  Kemisk afvaskning

  Lager og pakning direkte til slutbruger

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  54435400

  54 43 54 00

  5443 5400

  54 435 400