Om firmaet

Nærum apotek arbejder for, at du går gladere ud end du kom ind. Dit lokale apotek er lidt tættere på dit liv. Vi tager hånd om dit helbred og giver gode råd om alt fra vitaminer, over natcreme og til lægeordineret medicin. På...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 80 42...
Adresse

Nærumvænge Torv 35

2850 Nærum

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Nærum apotek arbejder for, at du går gladere ud end du kom ind. Dit lokale apotek er lidt tættere på dit liv. Vi tager hånd om dit helbred og giver gode råd om alt fra vitaminer, over natcreme og til lægeordineret medicin. På apoteket møder du kun faguddannede medarbejdere, der rådgiver dig i dybden med den faglige viden og menneskelige indsigt, som netop din situation kræver. Forvent derfor altid saglige, uafhængige og individuelle råd.

Nærum Apotek

Personalet

På Nærum Apotek bliver du mødt af eksperter. Her er der fokus på fagligheden. Udover at have gennemgået en længerevarende uddannelse bliver personalet løbende efterudannet, hvilket sikrer den mest opdaterede viden indenfor lægemidler, sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Apotekspersonalet består af farmaceuter og farmakonomer.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nærum Apotek

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

25

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nærum Apotek findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Nærum Apotek v/Lone Breinholt

CVR-nr:

31242207

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477300 Apoteker

Startdato:

01-04-2008

Ledelse/Administration
Lone Breinholt

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

45804250

45 80 42 50

4580 4250

45 804 250