Om MyreExpressen v/ Kim Pedersen

MyreExpressen NæstvedHos MyreExpressen arbejder vi hver dag på at gøre skadedyrsbekæmpelse lettere, billigere og mere effektivt – for os, dig og samfundet som helhed.Vi gør en forskel i skadedyrsbekæmpelsesbranchen ved at tænke anderledes, fokusere på miljørigtighed og udnytte den teknologiske udvikling.Det er os - MyreExpressen Skadedyrskontrol

Fremtidens skadedyrsbekæmpelsesfirma

Vi tror på at vores tilgang til skadedyrsbekæmpelse er med til at gøre branchen endnu bedre. Vores mission er at revolutionere branchen og gøre det lettere for danskerne at komme deres skadedyrsproblemer til livs.

Vores afdelinger arbejder ud fra samme tilgang til skadedyrsbekæmpelse, som er under konstant udvikling og optimering. På den måde sikrer vi os at skadedyrene aldrig kan vide sig sikre, du får de mest optimale løsninger og miljøet lider ikke unødvendig last.

Det er intelligent skadedyrsbekæmpelse. Det er fremtidssikret. Det er MyreExpressen.

Giftfri og intelligent

Hos MyreExpressen tror vi på at giftfri og intelligent skadedyrsbekæmpelse er vejen frem, især nær det gælder rottebekæmpelse. Det er ikke kun en miljørigtig vej, det er også en ekstremt effektiv vej. Læs mere om giftfrie og moderne rottesikringer.

Hvorfor MyreExpressen?

Hos os er chefen i marken. Det er chefen der bekæmper dine skadedyr, og derfor får du branchens bedste og mest personlige service.

Hos MyreExpressen lægger vi vægt på troværdighed, ærlig rådgivning og gennemskuelige aftaler. Vores mission er at gøre skadedyrsbekæmpelse mere overskueligt for vores kunder, miljørigt for naturen og innovativt til gavn for os alle.

​Derudover tror vi ikke på pakkeløsninger og misvisende, årelange kontrakter. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger og 1-årige kontrakter. Det skaber grobund for gode relationer og samarbejdsaftaler, der er til gavn for alle parter.

Priser på serviceydelser og sikringer

Få et overblik over nogle af priserne på vores serviceydelser. I vores prislister kan du se eksempler på indholdet af vores ydelser. Priserne og eksemplerne er kun vejledende, da vi helst skræddersyer vores løsninger til netop din skadedyrssituation.

Alle priser er inkl. moms, produkter og kørsel op til 30 km fra din nærmeste skadedyrsbekæmper (dog tager vi en kørselspris i Storkøbenhavn på grund af den massive trafik).

Priserne er beregnet til private; ønskes en eller flere erhvervsaftaler, kontakt da din lokale skadedyrsbekæmper. Der kan forekomme miljøtillæg og administrationsgebyr. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Frie efterbehandling gælder kun i vores normale åbningstider, som er mandag til fredag fra 8-16. Ved akutudkald samme dag, kan der komme et yderligere tillæg (vagtudkald/ akutudkald) på 1000 kr.

Professionel Myrebekæmpelse

MyreExpressen tilbyder myrebekæmpelse i alle situationer, som f.eks. ved en myreinvasion i hus, have eller på terrassen. Vi har mange års erfaring med at bekæmpe alle myrearter, særligt faraomyrer, orangemyrer og sorte havemyrer.

I Danmark er det dog oftest den sorte havemyre som husejere og virksomheder er plaget af i myresæsonen. Myrerne begynder så småt at vise sig i forårsmånederne, og hvis vejret er varmt, allerede fra februar.

Kontakt din nærmeste myreekspert i dag, og kom alle dine myrer til livs.

Professionel rottebekæmpelse

Rotten er et ekstremt svært skadedyr at komme til livs, og selvom man i Danmark har forsøgt at udrydde rotten i over 100 år, er rotteproblemet ikke blevet mindre. Man har derfor erkendt at udryddelse ikke er et realistisk mål, og at vedvarende forebyggelse og bekæmpelse af rotter er altafgørende, hvis indsatsen mod rotterne skal være effektiv og mærkbar for samfundet.

INFO: Alle borgere i Danmark har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder – Læs mere.

De kommunale rottebekæmpere kan dog ikke bekæmpe rotter på alle tider af døgnet eller tilbyde rottesikringer til virksomheder. Her henviser kommunerne til professionelle skadedyrsbekæmpelsesfirmaer.

 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 1
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 2
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 3
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 4
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 5
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 6
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 7
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 8
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 9
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 10
 • MyreExpressen v/ Kim Pedersen Skadedyrsbekæmpelse, Næstved - 11

MyreExpressen v/ Kim Pedersen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Myreexpressen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

04-09-2013

CVR-nr:

20178043

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

812900 Andre rengøringsydelser

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kim Pedersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5190398151 90 39 815190 398151 903 9815190398251 90 39 825190 398251 903 9825190390851 90 39 085190 390851 903 9083048067530 48 06 753048 067530 480 675