Om firmaet

  Hos MOKKAFFE sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til danske virksomheder. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag har vi igennem...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  65 96 18...
  Adresse

  Østerbro 4

  5690 Tommerup

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Hos MOKKAFFE sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til danske virksomheder. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke og kolde drikke, automatløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, rengøringsartikler samt salg af KAFFEAUTOMATER.

  Vi er landsdækkende

  Vi er landsdækkende, men vi arbejder lokalt. Derfor ved vi, hvad kunderne plejer at købe, så det bliver nemt at vælge i vores udvalg på omkring 2.500 varer - kaffe og meget mere.

  Samtidig følger vi trends og udviklinger af produkter og tilbud, så vi altid kan have de rigtige produkter på hylden og inspirere og rådgive ved nye produktvalg. Det kræver kompetence, og derfor sørger vi altid for grundig og løbende uddannelse af vores medarbejdere.

  Økologi og bæredygtighed

  Hos Mokkaffe har vi en fælles passion: Bæredygtighed står vores hjerte nært, og det vil glæde os, hvis vi kan dele den passion med dig som kunde. Først og fremmest er vi her dog for at opfylde dine ønsker, og holde vores aftaler - så vi får lov til at komme tilbage næste gang.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  65961835

  65 96 18 35

  6596 1835

  65 961 835