Om firmaet

Michael Strøm ApS er en elinstallatør som sætter kunden i fokus og hvor den faglige stolthed ikke er til at tage fejl af. Vi udfører alt indenfor elinstallationer, også ladestandere til elbiler. Hos os overholder vi vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 29 30...
Adresse

Mettevej 5

7800 Skive

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Michael Strøm ApS er en elinstallatør som sætter kunden i fokus og hvor den faglige stolthed ikke er til at tage fejl af. Vi udfører alt indenfor elinstallationer, også ladestandere til elbiler. Hos os overholder vi vores aftaler, da vi ved hvor værdifuld tiden er. Derfor er man altid i trygge hænder når man vælger Michael Strøm til at udføre sine elinstallationer. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

Michael Strøm ApS, autoriseret elinstallatør i Skive

Michael Strøm er en autoriseret elinstallatør, med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi udfører alt i elinstallationer for private og erhverv. Elinstallationer i f.eks. nybyggeri, tilbygninger og ombygninger.

Dette indebærer også datainstallationer, installation af ladestandere, energioptimering af elinstallation og intelligent belysning.

Hos os skal alle kunder have en god oplevelse uanset opgavetype. Ingen opgaver er for store eller små. Der gives gerne tilbud på arbejdet uden beregning.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Michael Strøm ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Michael Strøm ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Michael Strøm ApS

CVR-nr:

43228366

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

432100 El-installation

Startdato:

28-04-2022

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

28293057

28 29 30 57

2829 3057

28 293 057