Om firmaet

  Velrenommeret murer- & kloakmester med mange års erfaring. Som murerfirma har vi rigtig meget at tilbyde dig, og frem for alt leverer vi altid høj kvalitet og godt håndværk. Uanset, hvilke udfordringer dit næste byggeprojekt...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  20 80 59...
  Adresse

  Sjørupvej 13

  9640 Farsø

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Velrenommeret murer- & kloakmester med mange års erfaring. Som murerfirma har vi rigtig meget at tilbyde dig, og frem for alt leverer vi altid høj kvalitet og godt håndværk. Uanset, hvilke udfordringer dit næste byggeprojekt byder på, så står vi klar til at løse opgaven, hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller tilbygning, renovering og istandsættelse. Vi udfører også rådgivning og projektering af byggeopgaver indenfor boligbyggeri, industri og landbrug.

  Om os

  Vi udfører godt og korrekt håndværk, leveret til tiden. Håndværksmæssige udfordringer er absolut ingen hindring, snarere tværtimod. Byggeri udføres i total- eller del-entrepriser. Efterspørger du godt håndværk, så er du kommet til rette firma.

  Meldgaard & Søn ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Meldgaard & Søn ApS

  Omsætning

  1 447 tkr

  Afkastningsgrad

  2.86 %

  Antal ansatte

  5

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Meldgaard & Søn ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  MELDGAARD & SØN ApS

  CVR-nr:

  35526587

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  439910 Murere

  Selskabskapital

  80 000

  Startdato:

  06-11-2013

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  20805924

  20 80 59 24

  2080 5924

  20 805 924