Om firmaet

  Hos Melchior Group har vi et særligt fokus på de små og mellemstore virksomheder, der enten har lidt eller ingen erfaring med SEO, og som ikke har den store synlighed online. Det kan være den lokale håndværkervirksomhed,...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  30 53 26...
  Adresse

  Jagtvej 38

  4040 Jyllinge

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Hos Melchior Group har vi et særligt fokus på de små og mellemstore virksomheder, der enten har lidt eller ingen erfaring med SEO, og som ikke har den store synlighed online. Det kan være den lokale håndværkervirksomhed, frisør, klinik eller en lille webshop, hvor der er behov for flere besøgende på hjemmesiden, og flere kunder i virksomheden.

  Marketing

  Gennem Melchior Marketing driver Melchior Group aktitiviteter inden for marketing, hvor der især er fokus på den digitale marketing disciplin SEO.

  Webdesign

  Gennem Melchior Marketing driver Melchior group aktiviteter inden for webdesign, herunder design og udvikling af hjemmesider og webshops.

  Tekstforfatning

  Gennem Melchior Marketing driver Melchior group aktiviteter inden for tekstforfatning, med stor ekspertise på SEO optimeret tekstforfatning.

  Affiliate

  Melchior Group ejer og driver en lang række affiliate marketing hjemmesider.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Melchior Group

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Melchior Group findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Melchior Group

  CVR-nr:

  32114997

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  731110 Reklamebureauer

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-05-2021

  Ledelse/Administration
  Lukas Melchior Hansen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  30532604

  30 53 26 04

  3053 2604

  30 532 604