Om firmaet

Mediehuset Hellerup har eksisteret siden 1991 og udgiver flere forskellige blade og magasiner, herunder Liebhaverboligen - et eksklusivt magasin, der udover en flot visuel identitet, leverer en lang række spændende artikler med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 88 66...
Adresse

Egebækvej 98

2850 Nærum

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Mediehuset Hellerup Magasiner, ugeblade, aviser, Nærum, Rudersdal - 1
Mediehuset Hellerup Magasiner, ugeblade, aviser, Nærum, Rudersdal - 2
Mediehuset Hellerup Magasiner, ugeblade, aviser, Nærum, Rudersdal - 3
Mediehuset Hellerup Magasiner, ugeblade, aviser, Nærum, Rudersdal - 4
Mediehuset Hellerup Magasiner, ugeblade, aviser, Nærum, Rudersdal - 5

Om os

Mediehuset Hellerup har eksisteret siden 1991 og udgiver flere forskellige blade og magasiner, herunder Liebhaverboligen - et eksklusivt magasin, der udover en flot visuel identitet, leverer en lang række spændende artikler med fokus på bolig, design, livsstil og oplevelser. Da hele produktionen foregår in-house, står vi også for totalproduktion af brochurer, kataloger, aviser, magasiner og blade for andre virksomheder.

Supplerende oplysninger

Vi har gennem tiden udgivet over 1.000 aviser, blade og magasiner, og i dag udgiver vi 25 publikationer om året; Liebhaverboligen hver måned, Liebhaverboligen i Jylland otte gange årligt, Liebhaverboligen PLUS i april og oktober samt sommermagasinet Sommerliv i juni og Liebhaverboligen SOMMER i juli måned. Derudover udgives erhvervsmagasinet Hotel & Konference hvert kvartal til landets 13.000 største virksomheder.

Mediehuset Hellerups valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

38886633

38 88 66 33

3888 6633

38 886 633