MCH Messecenter Herning A/S logo

  MCH Messecenter Herning A/S

  Om firmaet

  MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Messecentret råder over 95.000 m2 haller (15 messehaller) samt konference- og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  99 26 99...
  Adresse

  Vardevej 1

  7400 Herning

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Messecentret råder over 95.000 m2 haller (15 messehaller) samt konference- og mødelokaler og danner årligt ramme om store fag- og publikumsmesser som Ferie For Alle, Agromek, Formland, Transport, Foodexpo og Hest & Ryttere, hvor brancher mødes og fremviser produkter. MCH Messecenter Herning benyttes også til diverse events, møder, firmafester og kongresser.

  MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Hvert år danner messecentret ramme om store fag- og publikumsmesser som Ferie For Alle, Agromek, Formland, Transport, hi Tech & Industry Scandinavia, Foodexpo og Hest & Rytter samt mange flere. Her mødes brancher for fremvise produkter, nyheder og fremtidens teknologier.

  Det hele begyndte i 1963, hvor de fem første messehaller stod færdige på Vardevej. Siden da er der kommet flere messehaller til – og i dag råder MCH Messecenter Herning over 15 messehaller og omfatter 450.000 m2 (svarer til 63 fodboldbaner), hvoraf 95.000 m2 er under tag. Dermed har MCH Messecenter Herning mulighed for at huse alle typer af arrangementer og er det messecenter i Norden, der har størst areal til rådighed for skiftende messer og udstillinger.

  MCH Messecenter Herning rummer også konference- og mødelokaler med gode faciliteter, fleksible rammer og skræddersyede løsninger – uanset om det er et møde for 10 personer eller en konference for flere tusinde. Messecentret har tilmed egne restauranter samt informationscentre, og MCH er ofte medarrangør til store firmafester og firmaevents. Messecentrets runde Hal B, som blev opført i 1974 og er 5.000 m2, er blandt andet siden opførelsen blevet brugt til seksdagesløb, håndbold, koncerter og store fester. MCH Messecenter Herning tilbyder endvidere ubegrænset gratis parkering til alle med sine 10.000 udendørsparkeringspladser

  Parkering

  10.000 gratis parkeringspladser

  MCH Messecenter Herning A/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  MCH Messecenter Herning A/S

  Omsætning

  42 094 tkr

  Afkastningsgrad

  -2.27 %

  Antal ansatte

  397

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MCH Messecenter Herning A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  MCH A/S

  CVR-nr:

  43555928

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  823000 Organisering af kongresser, messer og udstillinger

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Selskabskapital

  63 618 000

  Startdato:

  30-12-1944

  Ledelse/Administration
  Georg Sørensen

  Adm. direktør

  Poul Sand

  Bestyrelsesformand

  Sten Andersen

  Næstformand

  Emilia Caparros van Hauen

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 8
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  99269926

  99 26 99 26

  9926 9926

  99 269 926