Se på kort

manøvrebaner 

gav 2412 virksomheder i dette område

Den Danske Køreskole

Lukket

Bistrupvej 13460 Birkerød
logo

Efter mange års erfaring som kørelærer valgte jeg i sommeren 2021 at åbne min egen køreskole. Jeg har som kørelærer undervist i forskellige bydele bl.a. Brøndby, Hillerød, Rødovre og Værløse og hjulpet mere end 300 elever videre med deres drømme om et kørekort. Nu glæder jeg mig til at undervise i Birkerød. Når jeg underviser, benytter jeg mig af den lette tilgang til læring, hvilket betyder, at jeg underviser i et simpelt sprog og giver dig instruktioner, der er lette at forstå.

1driver.dk

Lukket

Borgergade 15B, st. sal. th8700 Horsens
logo

Køreskole i Horsens med gode priser og god undervisning - og så er vi den mest avancerede køreskole i byen med elektroniske lektionsplaner, så du hele tiden på din mobil kan følge med i, hvornår du har undervisning og vi har aftalt, at du skal køre.Du får også en e-mail reminder her gang.

Dalmose Køreskole

Vemmeløsevej 354261 Dalmose
logo

Velkommen til Dalmose Køreskole. Kontakt os for nærmere information. Medlem af Dansk Kørelærerunion.

Hostrups Køreskole

Rylen 16270 Tønder
logo

Vi lægger vægt på at vores kursus er individuelt tilpasset til den enkelte elev, og at teorikurset er så intensivt som muligt. Kurset vil normalt vare 4 til 5 uger. Vi bruger den samme kørelærer til teori og praksis.

Bjarnes Køreskole

Jernbanevej 24 I gården4230 Skælskør
logo

Vi tilbyder professionel undervisning i teori, manøvrebane, køreteknik og køretimer til bla. B kørekort, trailerkørekort, rutine timer og generhvervelse . Du får så vidt muligt samme kørelærer, fra start til slut. Kontakt os for yderligere information. Selve køreskolen er beliggende på Jernbanevej 24, men direkte adgang til køreskolen er via gården.

Danmarks Køreskole

Solvænget 69600 Aars
logo

Hos os får eleverne en god og sund holdning til trafikken, når de tager kørekort. Vi ligger stor vægt på eleven får mest mulig ud af vores undervisning, så derfor har vi altid personlig undervisning i teorilokalet, hvor den enkelte elev er i fokuss. Vi forsøger at tilrettelægge kørselsundervisningen, efter elevens nuværende niveau og evner.

Wøldickes Køreskole

Lukket

Kuldyssen 132630 Taastrup
logo

Køreskolen er lukket.Men pga. af en bindende aftale med Krak, kan jeg desværre ikke komme ud af denne aftale før 31/12-2023.

Karsten's Køreskole

Fredensvej 38A2630 Taastrup
logo

Jeg er uddannet kørelærer til kategori B, altså almindelig bil.​Jeg går ind for kvalitets arbejde, derfor kan du roligt vælge mig som kørelærer. Jeg stiller nemlig store krav til min undervisning og det sociale samvær. Jeg bor i Taastrup, men køre skolekørsel i hele stor København. Jeg har været formand for vores kørelærer forening, Dansk Kørelærers Landsforbund ​DKL, som er en forening som hjælper og støtter kørelærer i deres arbejde med at forstå lovens krav om kørekort.

Egekjærs Trafikskole

Åbent

Valbyvej 14200 Slagelse
logo

Egekjærs Trafikskole tilbyder høj grad af flexibilitet både hvad angår den teoretiske og den praktiske undervisning. Der er teoriundervisning hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 17.00-20.00 afhængig af hvilket hold du er på. Undervisningen er traditionel klasseundervisning med brug af power-point.

Kørelærer Gruppen ApS

Banegårdsgade 28000 Aarhus C
logo

Kørelærer Gruppen er et tæt samarbejde mellem ni af Århus' mest samvittighedsfulde og erfarne kørelærere, hvilket sikrer en meget høj kvalitet i undervisningen i byens måske bedste lokaler og skolevogne. Vi tilbyder kørekort til bil, bil med automatgear, stor trailer, generhvervelse og rutinetimer. Vores afdelinger i Århus C og Risskov har markedets bedste undervisningsprogrammer og teoritests, der løbende opdateres.

Blegvads Køreskole v/Lars Blegvad Jensen

Markvænget 16, Lime8544 Mørke

Høyers Køreskole

Tilst Parkvej 2038381 Tilst

2xA Køreskole v/ Armen Abramian

Elmehusene 2082600 Glostrup

Ec Tech ApS

Tambosundvej 67, st. sal. th9220 Aalborg Øst

Bk Køreskole

Søndre Jernbanevej 16B3400 Hillerød

Spencers Køreskole

Grenåvej 748A8541 Skødstrup

Kør-bil.dk

Selagervej 55750 Ringe

Lene Hove Mejnertsen

Ogstrupgårdsvej 118530 Hjortshøj

Erbs Invest ApS

Dalmosevej 94300 Holbæk

KørekortXperten

Hunderupvej 745000 Odense C

Nuuk Driving School

Asiarpak 13A3905 Nuussuaq

Downtown Køreskole

Lukket

Nørrevangen 74550 Asnæs

Øzcan Køreskole v/Mehmet Akif Ozcan

Gammel Køge Landevej 283C2650 Hvidovre

Kystens Køreskoler ApS

Stengade 793000 Helsingør

LH's Køreskole

Torvegade 66840 Oksbøl