Malermester Michael Damgaard ApS logo

Malermester Michael Damgaard ApS

Om firmaet

Malermester Michael Damgaard udføres alle former for malerarbejde skræddersyet til enhver kundes behov, alt fra store projekter i forbindelse med nybyggeri, renovering og mindre projekter. Firmaet lægger stor vægt på kvalitet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 62 79...
Adresse

Sundby Alle 20

4800 Nykøbing F

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Malermester Michael Damgaard udføres alle former for malerarbejde skræddersyet til enhver kundes behov, alt fra store projekter i forbindelse med nybyggeri, renovering og mindre projekter. Firmaet lægger stor vægt på kvalitet og god service, og vi har samarbejde med kvalificerede underleverandører til fælles projekter, alle med garantiordning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vores historie

Malermester Michael Damgaard er et firma beliggende i Nykøbing Falster. Firmaet er etableret i 1998 og er ejet af Michael Damgaard. Malermester Michael Damgaard har hovedsagligt kunder på Falster og Lolland men varetager også opgaver på Sjælland samt i øvrige dele af Danmark. Firmaet lægger vægt på at udføre kvalitetsarbejde og er desuden et firma der med sine mange års erfaring har både erfaring med at udføre maleropgaver for private samt for virksomheder.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Malermester Michael Damgaard ApS

Omsætning

6 118 tkr

Afkastningsgrad

12.37 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Malermester Michael Damgaard ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Malermester Michael Damgaard ApS

CVR-nr:

40641505

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Startdato:

28-06-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

21627975

21 62 79 75

2162 7975

21 627 975