Om M.N. Entreprise A/S

M.N. Entreprise A/S udfører Tømrer- snedkerarbejde, Murerarbejde, Jord- og betonarbejde, Aut. Kloakarbejde, Brolægning, Entreprenørarbejde, Hovedentrepriser, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader m.v. for Private, Erhverv, institutioner og boligforeninger i Maribo og på hele Lolland Falster og Sydsjælland. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Dit sikre valg til bedste håndværk og byggefirma!

Generel beskrivelse

M.N. Entreprise A/S er et byggefirma, der kun udfører kvalitetshåndværk.

Vi udfører alle typer opgaver inden for fagene: tømrer, snedker, murer, jord og beton, Aut kloakmester, brolægning og entreprenør. Vores kunder er private, professionelle bygherrer, store erhvervskunder, offentlige institutioner, landbrug og boligforeninger.

Vi kører hovedsageligt i lokalområderne Maribo, Sakskøbing, Nakskov, Nykøbing F, Marielyst m.v. samt på hele Lolland Falster og Sydsjælland.

M.N. Entreprise A/S udfører projekter for kunderne i alle samarbejds- og entrepriseformer, og kan tilbyde vores kunder attraktive og konkurrencedygtige løsninger.

Vi tilbyder alt inden for tilbygning, ombygning, renovering, nybyggeri, vedligeholdelse, hovedentrepriser, fagentrepriser og totalentrepriser. Da vi har de fleste faggrupper i eget hus, er vi i stand til at udføre alle typer opgaver fra første tegning til aflevering af det færdige og komplette byggeri.

Så hvad enten det drejer sig om nyt tag, renovering af badeværelser, udskiftning af vinduer og døre, flisebelægning, facaderenovering, kloakarbejde, gravearbejde, forsikringsskader, halbyggeri og meget mere - så er vi klar til netop din opgave.

Tilsluttet BYG GARANTI ordningen - og bygger med garanti.

Kontakt os trygt og lad os sammen vælge den rette løsning.

Vi kommer selvfølgelig med et attraktivt og seriøst tilbud på opgaven.

Du kan også læse de flotte anbefalinger fra vores kunder på www.håndværker.dk

Billedgalleri

 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 1
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 2
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 3
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 4
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 5
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 6
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 7
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 8
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 9
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 10
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 11
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 12

M.N. Entreprise A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnM.N. ENTREPRISE A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:02-12-1980
CVR-nr:24212254
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche412000 Opførelse af bygninger

Ledelse/Administration

Karsten ElbækDirektør
Ian Remo Gamst PetersenDirektør
Mogens Torsten NilssonBestyrelsesformand
Karsten ElbækBestyrelsesmedlem
Michael NilssonBestyrelsesmedlem
Ian Remo Gamst PetersenBestyrelsesmedlem
Lizzi Anita PedersenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7

Søgeord

MurermestreTømrermestreKloakmestreTotalentrepriserStøbning af væggeopsætning af køkkenombygningFritidshusefundament støbningerstøbning af terrændækTømrereSommerhusrenoveringNyetablering af kloaksystemerKloakmesterarbejdeopsætning af fliserplaneringerBygge- og anlægsvirksomhederefterisoleringStøttemureReetablering af kloakKloakarbejdeEtablering af indkørsler etablering af vejesnedkerIsoleringEternittagDørelandbrugsbyggeriNedsivningssanlægGravearbejde med rendegraverFundament forstærkningerEntreprenørernyt badeværelseErhvervsbyggerierstøbning af etagedækreparation af fundamenterBrolæggerecarportjord og betonparkeringspladsetableringRegnvandsepareringerMurereAut. KloakarbejdeStøbning af gulvesnedkereKøkkenerlofterhåndværkerflisearbejdeOmfangsdrænhovedentrepriserståltagKlargøring til belægningerBetonrenoveringForskalningJordudgravningerBygge- og anlægsentrepriserTagrenoveringergulveAut. Kloakmestrejord og betonarbejdemurerarbejdestøbning af kældre væggerådskaderArmeringerKloakkerNyetablering af kloakkersnedkerarbejdeRottespærrerVinduerHalbyggerierTilbygningerKloaksepareringermurerGravearbejde med minigraverfilsninggulvKloakrenoveringerfundamenterskorstenAut. KloakmesterarbejdeKloakfirmaerStøbning af fundamenterFugearbejdeOmbygningerByggeri af typehusebygningsrenoveringKloakreparationerRenoveringerHøjvandslukkeForsikringsskaderTypehuseSommerhusrenoveringerBygge- og anlægsentreprenørerFacaderenoveringerNyt tagUdskiftning af vinduer og dørehåndværkereSokkelarbejdetagarbejderenoveringRørrenoveringerTømrere og snedkereBoligbyggeri

Alternative nummerformater

5478441054 78 44 105478 441054 784 410