Om firmaet

  Møldrup El-service - Nomineret som årets el-installatør 2012, 2013, 2014 og 2017, og din lokale partner når det gælder elinstallation eller hvidevareservice. Privat eller erhverv - Ring blot, vi kommer når du har brug for en...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  74 42 98...
  Adresse

  Alsgade 71

  6400 Sønderborg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Møldrup El-service - Nomineret som årets el-installatør 2012, 2013, 2014 og 2017, og din lokale partner når det gælder elinstallation eller hvidevareservice. Privat eller erhverv - Ring blot, vi kommer når du har brug for en elektriker.

  Hurtigere, bedre, billigere!

  Hos Møldrup El-service, lægger du din opgave i hænderne på en af branchens bedste el-installatører. Sammen med dig, sætter vi en ære i, at finde den bedst tænkelige løsning til netop dit el-projekt. Vi løber ikke fra en aftale og standser ikke op for nye udfordringer. Der findes en løsning til alle projekter - og det er her, vi kommer ind i billedet!

  Med eget værksted, moderne servicevogne, samt veluddannede og enga- gerede elektrikere, kan vi garantere smarte og holdbare løsninger, til fornuftige priser. Vi er stolte af det kvalitets-håndværk vi udfører i hverdagen, og med 40 år i branchen byder vi på både på erfaring og fornyelse.

  Så uanset om du skal bygge nyt, bygge om, eller bare har problemer med strømmen i bryggerset, så kan du ringe til os.

  Vi glæder os til at betjene dig.

  Møldrup El-service I/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  74429800

  74 42 98 00

  7442 9800

  74 429 800