Om firmaet

Lyngby Låse & Alarm har, udover mange produkter til private, også et bredt sortiment af løsninger til erhverv, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Vi finder det produkt der passer til dine ønske. Lyngby Låse &...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 88 60...
Adresse

Buddingevej 79A

2800 Kongens Lyngby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Lyngby Låse & Alarm har, udover mange produkter til private, også et bredt sortiment

af løsninger til erhverv, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Vi finder det produkt der passer til dine ønske. Lyngby Låse & Alarm blev etableret i 1970, hvilket gør at vi i dag er et af Danmarks ældste sikrings-firmaer indenfor låse og elektronisk sikring.

Generel beskrivelse

Vi er beliggende med forretning på Buddingevej 79 i Lyngby og kører med akutvagt alle

årets 365 dage, så skulle der opstå akutte problemer, står vi altid til rådighed.

Vi er klassificeret som sikringscenter af Ruko, hvilket betyder, at vi kan fremstille låsesystemer i højeste klasse samt servicere alle Ruko A/S's låsesystemer. Vi er F&P godkendt til levering og montering af mekanisk og elektronisk sikring

Vore fortrolige medarbejdere er alle faguddannede og har derfor stor ekspertise inden

for alle former for sikring – mekanisk som elektronisk.

Lyngby Låse & Alarm I/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

45886088

45 88 60 88

4588 6088

45 886 088