Om firmaet

  Lykkegaard er Danmarks ekspert i afvanding og skybrud. Virksomheden har i over 100 år leveret tusindvis af pumper til landbrug, kommunale og private pumpestationer og rensningsanlæg, samt pumper til akvakultur. I dag er...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  65 98 13...
  Adresse

  Nyborgvej 35

  5863 Ferritslev Fyn

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Lykkegaard er Danmarks ekspert i afvanding og skybrud. Virksomheden har i over 100 år leveret tusindvis af pumper til landbrug, kommunale og private pumpestationer og rensningsanlæg, samt pumper til akvakultur. I dag er virksomheden anerkendt i ind- og udland som markedsledende producent af højkvalitetspumper til oppumpning og bortledning af vand. Produktsortimentet består af specialfremstillede propelpumper, sneglepumper, spildevandspumper, ventiler og korrosionsbestandige pumper til saltvand.

  Ydelser

  LM opgaveløsning - service og reparation:

  Pumpeservice, pumpereparation, general maskinreparation og lønarbejde er også vores kerneområder.

  Virksomhedens har både unik ekspertise og maskinpark til at klare alle mulige og umulige opgaver.

  Hos Lykkegaard findes der ingen standardprocedurer. Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i den givende situation. Vi holder, hvad vi lover, og vore kunder får altid de faktuelle leveringstider, så planlægningsfasen forløber optimalt.

  Vi er vant til at løse traditionelle såvel som utraditionelle opgaver, og vore ingeniører er specialister i at sammensætte en specialløsning efter kundespecifikke ønsker.

  BÆREDYGTIG PRODUKTION

  Vi tænker langsigtet, og derfor holder vi fast i at producere de samme holdbare kvalitetsløsninger, som vi altid har gjort. Det tror vi nemlig på er fremtiden. Vi anser det som vores ansvar at forbruge så få af klodens ressourcer som muligt og vi ønsker at sætte et neutralt aftryk på den natur og de omgivelser vores kommende generationer skal vokse op i.

  Det gør vi som virksomhed ved at fremstille energieffektive produkter, med en meget lang levetid. Vi bestræber os på at forbruge ressourcer og materialer så effektivt som muligt, og anser det som vores ansvar at reducerer affaldsmængden ved at genanvende i stedet for at kassere. Derfor er vores produkter fremstillet, så de let kan skilles ad og repareres.

  Vi håndterer affald og kemikalier korrekt og ansvarligt, og vi stiller store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, om at de behandler deres ansatte ordentligt, og tager ansvar for miljøet. Hele vores produktion foregår i Danmark, og vi søger at have så lokale underleverandører som muligt. Derved opnår vi nærhed og god føling med vores samarbejder, støtter vores lokalsamfund, samt minimerer transporten.

  ANSVARLIG VIRKSOMHED

  Vi anser det som et samfundsansvar og vores pligt at bidrage til at oplære og uddanne unge mennesker, at uddanne lokal arbejdskraft og skabe anstændige arbejdspladser. Derfor bestræber vi os på at have mellem 30 og 40 % lærlinge på vores fabrik - og blandt dem altid nogle der kræver særlig opmærksomhed og har brug for støtte for at få en uddannelse.

  Som en 130 år gammel dansk virksomhed, anser vi det ligeledes som vores ansvar at vores faglige viden og solide gamle håndværkstraditioner bliver videregivet til de kommende genererationer.

  Vi vægter et godt og sikkert arbejdsmiljø, orden og ryddelighed meget højt. Vi har i mange år gjort en stor indsats for, at vores medarbejdere har de bedst mulige betingelser for et godt arbejdsliv både fysisk og socialt.

  Vi tager aktivt del i og ansvar for de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, med særligt fokus på Verdensmål #8 om Anstændige jobs og økonomisk vækst og #12 om Ansvarligt forbrug og produktion.

  KUNDETILPASSEDE PROPELPUMPER I SKRÆDDERSYET KVALITET

  Lykkegaard producerer kundetilpassede propelpumper. Det betyder, at vi dimensionerer og fremstiller pumperne i tæt dialog med vores kunder. Det gør vi fordi, at vi tænker langsigtet og fordi vi ved, at det giver vores kunder:

  Optimal ydelse og virkningsgrad.

  En driftssikker pumpeløsning med høj oppetid.

  Energieffektive pumper.

  Pumpeløsninger der holder i rigtig mange år.

  Lave levetidsomkostninger.

  Et bæredygtigt pumpevalg – både økonomisk og miljømæssigt.

  Lykkegaard A/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Lykkegaard A/S

  Omsætning

  7 252 tkr

  Afkastningsgrad

  2.99 %

  Antal ansatte

  16

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lykkegaard A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LYKKEGAARD A/S

  CVR-nr:

  49931514

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Selskabskapital

  500 000

  NACE-branche

  281300 Fremstilling af andre pumper og kompressorer

  Startdato:

  02-04-1966

  Ledelse/Administration
  Mads Myrtue Thomsen

  Bestyrelsesmedlem

  Karsten Lykkegaard

  Bestyrelsesmedlem

  Steen Brogaard Larsen

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 5
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  65981316

  65 98 13 16

  6598 1316

  65 981 316