Lundvald Nedbrydning & Maskinudlejning ApS logo

Lundvald Nedbrydning & Maskinudlejning ApS

Om firmaet

Mange års erfaring indenfor nedbrydnings branchen, gør os til en solid samarbejdspartner ved jeres projekt. Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt og effektivt, og vi har selvfølgelig konkurrencedygtige priser. Vi et...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 95 33...
Adresse

Rødegårdsvej 203

5230 Odense M

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Mange års erfaring indenfor nedbrydnings branchen, gør os til en solid samarbejdspartner ved jeres projekt. Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt og effektivt, og vi har selvfølgelig konkurrencedygtige priser. Vi et professionelt nedrivningsfirma med dygtige og erfarne folk, som altid er klar til en ny opgave. For os er ingen opgaver for store eller for små.

Vi tilbyder

- Al slags nedbrydning, såvel totalnedbrydning som indvendig rydning.

- Alle former for betonskæring i forbindelse med nedbrydninger.

- Nedbrydning af huse, ejendomme og bygninger

- Nedbrydning efter brand samt stormskader

- Demontering af alle former for asbest samt kedler og varmtvandsbeholdere.

- Oprydning og nedbrydning efter brand.

- Nedskæring af jernkonstruktioner.

- Nedknusning af tegl og beton

Har I øvrige opgaver, som ikke er nævnt her, giver vi altid gerne et bud på en løsning.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Lundvald Nedbrydning & Maskinudlejning ApS

Omsætning

576 tkr

Afkastningsgrad

22.69 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lundvald Nedbrydning & Maskinudlejning ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LUNDVALD MASKINUDLEJNING ApS

CVR-nr:

36507608

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

431100 Nedrivning

Startdato:

03-02-2015

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Nedbrydning, totalnedrivning, nedbrydning efter brand, totalnedbrydning, Nedrivning, Entreprenører, Knusning af beton, brugbare byggematerialer, miljørigtig nedbrydning, Byggematerialer til salg, Delvis nedbrydning, Demontering, nedbrydning af bygningskonstrutioner, nedrivere, Nedknusning af beton, Nedrivningsarbejde, Olieoprensning, nedbrydninger af nedlagte ejendomme, brandforsikring, rydninger, Nedknusning af tegl, Demontering af lofter, nedrivning af huse, asbest, jordudgravning, nedbrydning af beton, selektiv nedrivning, planering, Asbestsanering, nedrivning af kloaksystemer, Nedskæring af jernkonstruktioner, byggematerialer, saneringsopgaver, nedbrydning af vægge, Diamantskæring, sanering af beholder, forskningsarbejde, nedrivning af beton, rydningsopgaver, nedbrydninger af nedlagte bygninger, sanering af rør, nedbrydninger af nedlagte garager, knusning, sanering af kedler, forureningsoprensning, nedbrydninger af nedlagte fabrikker, oprydning, kabelgravning, Jordbetonarbejde, Støbning af fundamenter, genanvendelse af materialer, betonskæring, Jordentreprenør, Miljøsanering, Indvending nedbrydninger, nedbrydninger af nedlagte skure, sanering, friskæring af bygningskonstruktioner, asbestsaneringsopgaver, nedrivning landbrug, jordarbejde, gravearbejde, nedrivning efter stormskader, nedskæring, Entreprenørarbejde, Nedbrydning efterskader, nedbrydere, effektiv nedrivning, Knusning af tegl, nedbrydning af huse, nedbrydning efter stormskader, betonknusning, Nedbrydningsopgaver
Alternative nummerformater

23953390

23 95 33 90

2395 3390

23 953 390