Om firmaet

  Lorentzen Ure blev stiftet i 2021, men har mange års erfaring indenfor reparationer af alle slags ure. Lorentzen Ure er et enkeltmandsfirma ejet af Henrik Lorentzen, der forud for opstarten af firmaet har arbejdet flere år som...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  61 48 82...
  Adresse

  Hovedgaden 49

  3460 Birkerød

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Lorentzen Ure blev stiftet i 2021, men har mange års erfaring indenfor reparationer af alle slags ure. Lorentzen Ure er et enkeltmandsfirma ejet af Henrik Lorentzen, der forud for opstarten af firmaet har arbejdet flere år som urmager hos Klarlund i København, sammen med nogle af landets bedste urmagere. Med værkstedet samles den aller bedste service og knowhow fra urmagerbranchen.

  værkstedet ligger på 1. sal i gågaden i Birkerød, hvor folk har mulighed for at komme forbi og få repareret deres ure, eller bare komme forbi til en snak om ure. Det er dog altid en god ide at lave en aftale forinden, da vi kan være på kundebesøg. Skulle det passe bedre at komme forbi om aftenen, er dette også muligt.

  Vil du som kunde gerne sende uret, hjælpes der gerne med dette. Der sendes en forstemplet pakke til dig, som så bare skal lægge uret ned i pakken og i postkassen. Alle ure sendes forsikret med PostNord.

  Værkstedet er indrettet med alle de bedste maskiner på markedet, så alle ure der bliver serviceret, får den bedst mulige pleje.

  Vi glæder os til at betjene dig!

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Lorentzen Ure

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lorentzen Ure findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Lorentzen Ure

  CVR-nr:

  36136626

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  952500 Reparation af ure, smykker og guld- og sølvvarer

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  13-11-2014

  Ledelse/Administration
  Henrik Ewald Lorentzen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  61488283

  61 48 82 83

  6148 8283

  61 488 283