Om firmaet

  I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  43 32 20...
  Adresse

  Erik Husfeldts Vej 9

  2630 Taastrup

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse. Alt i alt er vi omkring 225 faste medarbejdere i Lind & Risør, hvoraf de 150 er håndværkere. Desuden samarbejder vi med en nøje udvalgt skare af underleverandører, som har bevist, at de kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

  Generel beskrivelse

  Lind & Risør er et velkonsolideret aktieselskab med stor økonomisk styrke. Det sætter os ikke alene i stand til at leve op til de garanti forpligtelser, som vores kunder har krav på. Det giver os samtidig ressourcer til konstant at videreudvikle de kvaliteter, vi lægger i vores huse.

  Supplerende oplysninger

  Velkommen til en verden af boligdrømme.

  Lind & Risør A/S har i mere end 35 år designet og bygget huse til kvalitetsbevidste danskere som ønsker en bolig hvor daglig trivsel, design, høj kvalitet og økonomi går op i en højere enhed. Vi designer og bygger huse efter ethvert ønske og behov - stort som småt - og vi gør det altid i den samme høje kvalitet.

  Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma. Det vil sige, at vi er til rådighed lige fra I får jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres færdige hus, og for eksempel får behov for at få justeret et dørhængsel.

  Ønsker I at høre mere om at bygge nyt efter mottoet "Det bedste af det bedste", så kontakt os allerede i dag.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Lind & Risør A/S

  Omsætning

  400 281 tkr

  Afkastningsgrad

  20.31 %

  Antal ansatte

  355

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lind & Risør A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LIND & RISØR A/S

  CVR-nr:

  32277802

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Selskabskapital

  1 500 000

  NACE-branche

  412000 Opførelse af bygninger

  Startdato:

  30-06-2009

  Ledelse/Administration
  Viser 4 af 6
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  43322000

  43 32 20 00

  4332 2000

  43 322 000