Lærer i Alexanderteknik v/Mary McGovern logo

  Lærer i Alexanderteknik v/Mary McGovern

  Om firmaet

  Alexanderteknikken er en metode, som kan gøre den enkelte mere opmærksom på balance, holdning og bevægelse, både i dagligdagens aktiviteter og i specialiserede aktiviteter såsom stemmebrug, instrumentspil, dans, sport. Et...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  23 39 53...
  Adresse

  Langelandsvej 4, 2. sal. tv

  2000 Frederiksberg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Alexanderteknikken er en metode, som kan gøre den enkelte mere opmærksom på balance, holdning og bevægelse, både i dagligdagens aktiviteter og i specialiserede aktiviteter såsom stemmebrug, instrumentspil, dans, sport. Et voksende antal mennesker søger Alexanderteknikken, fordi den får dem til at føle sig bedre tilpas og giver dem større frihed, både personligt og i forhold til omverdenen. Jeg kan kontaktes på telefonnummer: 23 39 53 46 eller 38 34 06 13.

  Velkommen

  Alexanderteknikken kan gøre os bevidste om vores reaktionsmønstre og muskelspændinger og lære os at skelne mellem nødvendige og unødvendige reaktioner. Teknikkens formål og perspektiv rækker langt ud over afspænding og kropsbevidsthed. Dens mål er at sørge for, at alle sindets og kroppens potentialer kan udnyttes optimalt i alle situationer.

  Det er en praktisk teknik, som retter sig mod de mest grundlæggende aktiviteter såsom at bevæge sig, trække vejret, spise og tale, løfte og bære, læse og skrive, men den fungerer også som en almen basis for sundhed, forebyggelse af skader, kontrol over vanemæssige reaktioner og virkeliggørelse af den enkeltes potentiale. Det er en teknik, som mennesker i alle aldre og med meget forskellig baggrund har lært at benytte sig af.

  Der er mange grunde til at lære Alexanderteknikken. F.eks. tager musikere, skuespillere og andre udøvende kunstnere lektioner for at opnå større frihed og sikkerhed. Andre kommer med fysiske lidelser, neuro-muskulære problemer, dårlig ryg, åndedrætsbesvær, ledproblemer eller muskelspændinger.

  Et voksende antal mennesker søger Alexanderteknikken, fordi den får dem til at føle sig bedre tilpas og giver dem større frihed, både personligt og i forhold til omverdenen.

  Læs mere på www.alexanderteknikken.com

  Lærer i Alexanderteknik v/Mary McGoverns valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Lærer i Alexanderteknik v/Mary McGovern

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lærer i Alexanderteknik v/Mary McGovern findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Alexanderteknikken v/Mary McGovern

  CVR-nr:

  36995904

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  855200 Undervisning i kulturelle discipliner

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-01-2015

  Ledelse/Administration
  Mary Carmel McGovern

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  23395346

  23 39 53 46

  2339 5346

  23 395 346