Om firmaet

Lægeforeningen er lægernes faglige interesseorganisation. Lægeforeningen varetager lægers interesser ved at søge indflydelse på politiske holdninger og beslutningsprocesser, der har betydning for sygdom og sundhed og lægers...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
35 44 85...
Adresse

Kristianiagade 12

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Lægeforeningen er lægernes faglige interesseorganisation. Lægeforeningen varetager lægers interesser ved at søge indflydelse på politiske holdninger og beslutningsprocesser, der har betydning for sygdom og sundhed og lægers arbejde. Læs mere på hjemmesiden.

Generel beskrivelse

Lægeforeningen er en hovedforening, der omfatter medlemmer af lægernes forhandlingsberettigede foreninger: Yngre Læger, Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Foreningen af Speciallæger (FAS). Bestyrelsen i Lægeforeningen er sammensat af repræsentanter fra de tre forhandlingsberettigede foreninger. Formanden er valgt direkte af repræsentantskabet, der er Lægeforeningens øverste myndighed.

Lægeforeningens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Lægeforeningen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

190

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lægeforeningen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Lægeforeningen Domus Medica

CVR-nr:

12067313

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

941200 Faglige sammenslutninger

Startdato:

01-04-1964

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

35448500

35 44 85 00

3544 8500

35 448 500