Låsesmeden Schrøder ApS

  Om firmaet

  Låsesmeden Schrøder ApS logo

  DØGNVAGT. Vi er ISO 9001 certificerede. Vi er altid til rådighed når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.Vi kan tilbyde en professionel løsning inden for følgende...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 50 23...
  Adresse

  Albuen 15

  6000 Kolding


  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  8:00 - 16:30

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  DØGNVAGT. Vi er ISO 9001 certificerede. Vi er altid til rådighed når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.Vi kan tilbyde en professionel løsning inden for følgende produktområder: Adgangskontrol, Dørautomatik, Dørlukkere, El-låse, Låse, Låsesystemer, Nøgler, Pengeskabe, Brandskabe,Sikringsgitre, Dørtelefonanlæg, Postkasser.

  Din låsesmed i Kolding

  Virksomhederne beskæftiger i alt 15 medarbejdere og råder over 11 servicevogne, der dækker et stort geografisk område - i døgnets 24 timer.

  Vi er altid til rådighed, når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.

  Vores medarbejdere deltager løbende i kurser, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og sørger for, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen.

  Virksomhederne er medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket sikrer garanti på udført arbejde, samt Dansk Smedemester Forening (DS).

  Den geografisk korte afstand mellem Kolding og Horsens betyder, at virksomhederne kan arbejde sammen og hurtigt løse både små og store opgaver/byggeprojekter.

  Låsesmeden Schrøder ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Låsesmeden Schrøder ApS

  Omsætning

  3 944 tkr

  Afkastningsgrad

  38.28 %

  Antal ansatte

  9

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Låsesmeden Schrøder ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LÅSESMEDEN SCHRØDER ApS

  CVR-nr:

  25470613

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  28-06-2000

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75502399

  75 50 23 99

  7550 2399

  75 502 399