Om firmaet

KT Fliserens - Kasper Tryk. Vi har stor erfaring med fliserens for både private og erhverv. Derudover har vi miljøgodkendte produkter, professionel service & prisgaranti. Lad os tage os af dine fliser & facader. Kontakt os for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 51 55...
Adresse

Søndergade 34

6500 Vojens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

KT Fliserens - Kasper Tryk. Vi har stor erfaring med fliserens for både private og erhverv. Derudover har vi miljøgodkendte produkter, professionel service & prisgaranti. Lad os tage os af dine fliser & facader. Kontakt os for yderligere oplysninger eller tilbud.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

60515574

60 51 55 74

6051 5574

60 515 574