Om firmaet

Kolby & Søn A/S i Jægerspris er et familieaktieselskab med mange forskellige arbejdsopgaver som bl.a. stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejder. Det er firmaets strategi, at vi hele tiden vil være i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
47 56 06...
Adresse

Kastanievej 10

3630 Jægerspris

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Kolby & Søn A/S i Jægerspris er et familieaktieselskab med mange forskellige arbejdsopgaver som bl.a. stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejder. Det er firmaets strategi, at vi hele tiden vil være i besiddelse af den nyeste viden inden for alle vores forretningsområder, så vi kan tilbyde vore kunder, den helt rigtige løsning på den aktuelle opgave.

Generel beskrivelse

Virksomheden blev grundlagt i 1968 af smedemester Jørgen Kolby. I 1990 blev sønnen John medejer af virksomheden, som i dag beskæftiger ca. 20 medarbejdere, herunder faglærte klejnsmede, rørsmede og blikkenslagere.

Kolby & Søn A/S er medlem af Arbejdsgiverne. Det betyder også, at du har mulighed for at klage, hvis du imod vores forventning, ikke er tilfreds med det udførte VVS- og blikkenslagerarbejde - eller prisen.

Arbejdsgiverne har oprettet VVS-branchens Garantiordning og Ankenævnet for VVS-installationer, som alle Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder i branchen bliver omfattet af ved indmeldelse. Arbejdsgiverne stiller også en kollektiv garanti for medlemmerne overfor Danmarks Gasmateriel Prøvning og Danske Fjernvarmeværkers Forening.

Kolby & Søn A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kolby & Søn A/S

Omsætning

2 303 tkr

Afkastningsgrad

0.50 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kolby & Søn A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KOLBY OG SØN. JÆGERSPRIS A/S

CVR-nr:

14249591

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Startdato:

30-05-1990

Ledelse/Administration
John Kolby

Direktør

Jørgen Kolby

Bestyrelsesmedlem

John Kolby

Bestyrelsesmedlem

Charlotte Kolby

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

47560600

47 56 06 00

4756 0600

47 560 600