Om Kolby & Søn A/S

Kolby & Søn A/S i Jægerspris er et familieaktieselskab med mange forskellige arbejdsopgaver som bl.a. stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejder. Det er firmaets strategi, at vi hele tiden vil være i besiddelse af den nyeste viden inden for alle vores forretningsområder, så vi kan tilbyde vore kunder, den helt rigtige løsning på den aktuelle opgave.

Kolby & Søn Smede-& VVS-Firma A/S

Det er firmaets strategi, at vi hele tiden vil være i besiddelse af den nyeste viden inden for alle vores forretningsområder, så vi kan tilbyde vore kunder, den helt rigtige løsning på den aktuelle opgave. Kolby & Søn A/S i Jægerspris er medlem af Arbejdsgiverne. Det betyder også, at du har mulighed for at klage, hvis du imod vores forventning, ikke er tilfreds med det udførte VVS- og blikkenslagerarbejde - eller prisen.

Arbejdsgiverne har oprettet VVS-branchens Garantiordning og Ankenævnet for VVS-installationer, som alle DS medlemsvirksomheder i branchen bliver omfattet af ved indmeldelse. Arbejdsgiverne stiller også en kollektiv garanti for medlemmerne overfor Danmarks Gasmateriel Prøvning og Danske Fjernvarmeværkers Forening.

Generel beskrivelse

Virksomheden blev grundlagt i 1968 af smedemester Jørgen Kolby. I 1990 blev sønnen John medejer af virksomheden, som i dag beskæftiger ca. 20 medarbejdere, herunder faglærte klejnsmede, rørsmede og blikkenslagere.

Kolby & Søn A/S er medlem af Arbejdsgiverne. Det betyder også, at du har mulighed for at klage, hvis du imod vores forventning, ikke er tilfreds med det udførte VVS- og blikkenslagerarbejde - eller prisen.

Arbejdsgiverne har oprettet VVS-branchens Garantiordning og Ankenævnet for VVS-installationer, som alle Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder i branchen bliver omfattet af ved indmeldelse. Arbejdsgiverne stiller også en kollektiv garanti for medlemmerne overfor Danmarks Gasmateriel Prøvning og Danske Fjernvarmeværkers Forening.

Billedgalleri

  • Kolby & Søn A/S Blikkenslager, Frederikssund - 1
  • Kolby & Søn A/S Blikkenslager, Frederikssund - 2
  • Kolby & Søn A/S Blikkenslager, Frederikssund - 3

Kolby & Søn A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnKOLBY OG SØN. JÆGERSPRIS A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:30-05-1990
CVR-nr:14249591
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger, 251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Ledelse/Administration

John KolbyDirektør
John KolbyBestyrelsesmedlem
Charlotte KolbyBestyrelsesmedlem
Mathias KolbyBestyrelsesmedlem
Jørgen KolbyStifter
John KolbyStifter
Lene Juul KolbyStifter

Viser 4 af 7

Alternative nummerformater

4756060047 56 06 004756 060047 560 600