Se på kort

kloakmester sønderborg 

gav 13 virksomheder i dette område

Poul Høst & Søn ApS

Ulkebøldam 226400 Sønderborg
logo

Vi har over 90 års erfaring, og vi har derfor opbygget en uvurderlig mængde erfaring og knowhow, som vi tager med os til enhver arbejdsopgave. Derfor har vi også mulighed for at udføre belægningsarbejde i forskellige former, og vi kan således hjælpe dig med at lave en flot indkørsel, terrasse, sti eller noget helt fjerde. For os er det vigtigt, at vi lytter til vores kunders ønsker – det har vi gjort i 90 år.

Apos, Andr. Petersen & Søn ApS

Planetvej 26300 Gråsten
logo

APOS er en professionel murer- og kloakmester virksomhed beliggende med kontor og lager i Gråsten. Med 5 generationers erfaring i branchen, samt nøgleordene kvalitet, service og tillid, garanterer vi gode håndværksmæssige resultater. Vores målsætning er, at opnå tilfredse kunder ved levering af flotte resultater en god dialog, samt levering til tiden. Med fokus på høj kvalitet og god service imødekommer vi vores kunders forventninger om godt samarbejde.

Lyngholm ApS

Ladegårdskov 186300 Gråsten
logo

Som autoriseret kloakmester og entreprenør kan Lyngholm ApS tilbyde dig professionelle løsninger inden for kloak- og jordarbejde samt nedbrydning. Vi hjælper også gerne under nybyggeri og renovering af dit hus. Vi arbejder fleksibelt, da vi altid tager udgangspunkt i kundernes behov, og deres ønsker til kloakløsninger er ikke altid ens. Er det en større opgave, der skal løses kommer vi gerne forbi og vurderer omfanget, før vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Kloakmester Søren Hansen

Havnevej 766320 Egernsund

Perregaard

Rubæk 146470 Sydals

Sydbyg ApS

Østervej 226470 Sydals

ES Brolægger og Entreprenør

Inderhave 16470 Sydals

MLS Entreprenørforretning ApS

Krogvejen 56400 Sønderborg

Frank Thomsen ApS

Parallelvej 26400 Sønderborg

T. J. Byggeforretning ApS

Runevænget 856430 Nordborg

Kjeld Børm Murer- og Byggefirma

Ravnsbjergvej 56300 Gråsten

Aut. Kloakmester Søren Hansen ApS

Havnevej 766320 Egernsund

Kegnæs Kloak og Belægning

Vestermark 76470 Sydals