Klinisk Tandtekniker Mads Laursen logo

  Klinisk Tandtekniker Mads Laursen

  Om firmaet

  Vi er specialuddannede autoriserede kliniske tandteknikere med stor erfaring og fokus på det solide håndværk. Hos os kan vi tilbyde dig alt indenfor moderne tandprotetik og fremstiller alt egenhændigt på eget laboratorium....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  98 92 82...
  Adresse

  Brinck Seidelins G 12C, st. sal.

  9800 Hjørring

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Vi er specialuddannede autoriserede kliniske tandteknikere med stor erfaring og fokus på det solide håndværk. Hos os kan vi tilbyde dig alt indenfor moderne tandprotetik og fremstiller alt egenhændigt på eget laboratorium. Vores tandproteser fremstilles altid naturtro og gengiver de naturlige tænders udseende og stillinger. Vi sætter en stor ære i at vores proteser altid fremstilles individuelt til den enkelte patient, og som hverken virker kunstige eller udseendemæssigt unaturlige.

  Smil til verden

  Noget der virkelig påvirker vores selvværd og får os til at føle os godt tilpas er, når vi ser os selv i spejlet og virkelig føler os tilfredse med det spejlet viser. Det sætter tonen for resten af dagen og for vore sociale interaktioner - Det sender os ud i verden med et stort smil.

  Livet er som et spejl - man får det bedste resultat, når man smiler til det.

  Manglende tænder afholder desværre mange fra at føle sig godt tilpas, selvsikre, og berøver os nogle af vore muligheder til at leve helt op til vores potentiale. Manglende selvværd kan ikke alene påvirke vores humør, men kan også dramatisk påvirke vores helbred. Foruden den pskologiske side, er der nemlig også en fysisk.

  Det kan have store negative effekter på den generelle sundhed ved tandmangel, fordi man kan risikere fejlernæring, hvis man ikke kan spise ordentligt, og isolation, hvis man ikke kan tale tydeligt eller føler skam over manglede tænder. Det er ganske enkelt svært at spise, hvis du mangler tænder. Dårlige forhold i munden påvirker fødevalg, med fejlernæring og dårligt immunforsvar til følge.

  Et velfungerende sæt tænder er afgørende for at kunne spise, tale, for selvværdet og dermed den generelle livskvalitet.

  Desuden når vi mister vores tænder "antager" vores krop, at der ikke længere er behov for den knogle der understøtter og fastholder tænderne. Dette er trods alt en af hovedopgaverne for vores kæbeknogle. Over tid svinder kæbeknoglen stille og roligt. Denne proces sker hurtigere, hvis alle tænderne i munden mangler. Uden behandling kan kæbeknoglen svinde så meget at en tandprotese vil få svært ved at kunne fungere optimalt. Heldigvis kan tidlig behandling med proteser og eventuelt implantater formindske og tildeles modvirke dette svind af knogle.

  Klinisk Tandtekniker Mads Laursens valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Klinisk Tandtekniker Mads Laursen

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Klinisk Tandtekniker Mads Laursen findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Klinisk Tandtekniker Mads Laursen

  CVR-nr:

  37272795

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  325000 Fremstilling af medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil

  011900 Dyrkning af andre etårige afgrøder

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  02-12-2015

  Ledelse/Administration
  Mads Godtfredsen Laursen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  98928205

  98 92 82 05

  9892 8205

  98 928 205