Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøm logo

Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøm

Om firmaet

Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøm kan tilbyde alle former for tandprotesebehandling. Vi yder hjemmebehandling, plejehjemsbehandling samt hospitalsbehandling i overenskomst med kommunerne. Vi ligger vægt på kvalitet og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
35 85 35...
Adresse

Nørrebrogade 153, 1. sal.

2200 København N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøm kan tilbyde alle former for tandprotesebehandling. Vi yder hjemmebehandling, plejehjemsbehandling samt hospitalsbehandling i overenskomst med kommunerne. Vi ligger vægt på kvalitet og anvender kun de bedste metoder og materialer. Vi giver os tid til den enkelte patient. Kontakt os for nærmere information.

Ydelser

-Helproteser

-Delproteser

-Proteser til implantater.

-Rebasering (omstilling).

-Duplikering.

-Reparationer

Sikkerhed til helprotese:

-Få ilagt stålforstærkning, og undgå at en helprotese knækker i to dele. Forstærkningen kan ikke mærkes eller ses når protesen bæres.

Andre services:

-Hjemmebehandling. Er man ikke i stand til at komme ud af eget hjem, eller er indlagt på hospitalet. Kører vi gerne ud på hjemmebehandling på hospital, plejehjem eller eget hjem.

-Afslibning. Gnaver eller trykker protesen? Så kom forbi klinikken så sliber vi lidt af protesen der hvor det gør ondt. Det er selvfølgelig gratis hvis du er patient eller ønsker at blive patient hos os.

Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøms valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

35853532

35 85 35 32

3585 3532

35 853 532