Om Klemas Trapper ApS

KLEMAS Trapper konstruerer, fremstiller og monterer ståltrapper, smedejernstrapper, gelændere, værn, rækværker og altaner af enhver art. På kontoret beskæftiger vores personale sig med at designe og beregne projekter, samt at konstruere og montere trapper, altaner og gelændere. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service til vores kunder og vores udstilling er altid åben, så kom til Næstved og lad os få en trappesnak eller ring, så kommer vi på et uforpligtende besøg.

Velkommen

KLEMAS Trapper råder over 1000 kwm. Værksteds-faciliteter udstyret med alt til et Smedeværksted. KLEMAS Trapper har eget sandblæseri og pulverlakering hvor ovndimensionerne er 3 x 3 x 7 meter.

Dette indebærer at vi kan levere et færdigt pulverlakeret produkt med de fordele det indebærer. KLEMAS Trapper har 15-17 mand beskæftiget i værkstedet og producerer trapper og 3 mand på kontoret.

Vores udstilling er altid åben i normal arbejdstid så kom til Næstved og lad os få en "trappesnak", eller ring, så kommer vi på uforpligtende besøg.

Generel beskrivelse

Klemas Trapper har specialiseret sig i fremstilling af ståltrapper til erhverv og private. Kendetegnene for vore produkter er det lette design, der udformes individuelt efter den enkelte kundes ønske og behov.

Vores styrke er at vi har design, statik, produktion, overfladebehandling og montage alt under et tag. Dette betyder at, der hele vejen fra ide til produkt tages hensyn til de enkelte arbejdsprocesser, hvilket gør at vi er i stand til, at levere et produkt af en meget høj kvalitet.

Billedgalleri

  • Klemas Trapper ApS Byggematerialer, Næstved - 1
  • Klemas Trapper ApS Byggematerialer, Næstved - 2
  • Klemas Trapper ApS Byggematerialer, Næstved - 3
  • Klemas Trapper ApS Byggematerialer, Næstved - 4
  • Klemas Trapper ApS Byggematerialer, Næstved - 5

Klemas Trapper ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnKLEMAS TRAPPER ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:19-04-2007
CVR-nr:30505557
Selskabskapital250000
Omsætning-
NACE-branche251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Ledelse/Administration

Søren Winther AndersenDirektør
Lars HauptDirektør