Om firmaet

KLEMAS Trapper konstruerer, fremstiller og monterer ståltrapper, smedejernstrapper, gelændere, værn, rækværker og altaner af enhver art. På kontoret beskæftiger vores personale sig med at designe og beregne projekter, samt at...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 72 14...
Adresse

Holsted Park 24

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

KLEMAS Trapper konstruerer, fremstiller og monterer ståltrapper, smedejernstrapper, gelændere, værn, rækværker og altaner af enhver art. På kontoret beskæftiger vores personale sig med at designe og beregne projekter, samt at konstruere og montere trapper, altaner og gelændere. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service til vores kunder og vores udstilling er altid åben, så kom til Næstved og lad os få en trappesnak eller ring, så kommer vi på et uforpligtende besøg.

Velkommen

KLEMAS Trapper råder over 1000 kwm. Værksteds-faciliteter udstyret med alt til et Smedeværksted. KLEMAS Trapper har eget sandblæseri og pulverlakering hvor ovndimensionerne er 3 x 3 x 7 meter.

Dette indebærer at vi kan levere et færdigt pulverlakeret produkt med de fordele det indebærer. KLEMAS Trapper har 15-17 mand beskæftiget i værkstedet og producerer trapper og 3 mand på kontoret.

Vores udstilling er altid åben i normal arbejdstid så kom til Næstved og lad os få en "trappesnak", eller ring, så kommer vi på uforpligtende besøg.

Generel beskrivelse

Klemas Trapper har specialiseret sig i fremstilling af ståltrapper til erhverv og private. Kendetegnene for vore produkter er det lette design, der udformes individuelt efter den enkelte kundes ønske og behov.

Vores styrke er at vi har design, statik, produktion, overfladebehandling og montage alt under et tag. Dette betyder at, der hele vejen fra ide til produkt tages hensyn til de enkelte arbejdsprocesser, hvilket gør at vi er i stand til, at levere et produkt af en meget høj kvalitet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Klemas Trapper ApS

Omsætning

7 390 tkr

Afkastningsgrad

33.12 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Klemas Trapper ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KLEMAS TRAPPER ApS

CVR-nr:

30505557

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

250 000

NACE-branche

251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Startdato:

19-04-2007

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

55721491

55 72 14 91

5572 1491

55 721 491