Ruteplan

karosseriværksted

gav 725 firmaer
Kort
  • Nystedvej 18
    4990 Sakskøbing
    Vis ruteplan
    54 70 43...
    Vis nummer
    Åbent
    Autoriseret FORD forhandler og værksted i Sakskøbing. Vi er leverandør af biler til både private og erhverv og vi har salg af nye og brugte Ford biler. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og du beholder naturligvis din fabriksgaranti. Vi tilbyder også klargøring til syn, klimaanlæg og airconditionanlæg samt service - med lånebil i reparationstiden. Kom ind og få en snak med din lokale autoforhandler og mekaniker. Vi dækker hele Lolland Falster.
  • Tofte Industri 18
    3200 Helsinge
    Vis ruteplan
    48 79 75...
    Vis nummer
    Åbent
    Autocentralen har eksisteret siden 1984 med Torben & Allan som ejere. Jeg overtog værkstedet 1. november 2015 og driver værkstedet videre i samme ånd. Vi er otte engagerede ansatte her på Autocentralen. Vi har et teambaseret arbejdsfællesskab, som sætter rammen om et godt arbejdsmiljø. Vi er overbeviste om, at dygtige, og tilfredse medarbejdere, skaber glade og tilfredse kunder.
  • Vesterløkken 2
    8230 Åbyhøj
    Vis ruteplan
    86 25 10...
    Vis nummer
    Åbent
    Vi tilbyder reparation af alle bilmærker på vores autoriseret værksted, som også kan give din bil en veludført undervognsbehandling. Vores pladeværksted reparerer skader helt efter bogen, og du får en gratis lånebil, mens vi reparerer skaden på din bil. Vi lægger vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi. I vores værksted vil du altid møde venligt og kompetent personale, der tager sig godt af din bil. Kontakt os for mere information.
  • Lagergårdsvej 23 A
    2820 Gentofte
    Vis ruteplan
    60 19 84...
    Vis nummer
    Åbent
    Auto SKADECENTER Gentofte.Reparation af alle typer biler. Udskiftning af frontruder i biler alle slags biler og varevogn. Rust reparation. Hjælp til få bilen igennem syn. Rustarbejde. Karosseriexperten, www.karrosseriexperten.dk
  • Industrivej 12, Rønne
    3700 Rønne
    Vis ruteplan
    56 95 30...
    Vis nummer
    Åbent
    Skal bilen lakeres, så ring til os og få et tilbud. Øens bedste, vi bruger kun produkter af bedste kvalitet - Glasurit! - vi lakere alt hvad du kan drømme om, kom ned til en snak og en god pris
  • Hejreskovvej 1, Munkegårde
    3490 Kvistgård
    Vis ruteplan
    49 13 98...
    Vis nummer
    Velkommen til Tibberup Karosseri. Vi udfører alt indenfor autoopretning, bænkreparationer, karrosserier, reparationer, reservedele og forsikringsskader. Ring og hør nærmere.
  • Højvangen 11
    3480 Fredensborg
    Vis ruteplan
    48 48 21...
    Vis nummer
    Jørgen Madsen ligger i Nordsjælland, nærmere betegnet Fredensborg. Vi laver alt slags pladearbejde, derudover fejlfinder, reparerer og justerer vi motorer, bremser, koblinger og styretøj på personbiler og varevogne. Kontakt os gerne for mere information.
  • Kathale 14
    6200 Aabenraa
    Vis ruteplan
    74 62 64...
    Vis nummer
    Åbent
    KW-Lakering er din specialist i autolakering! Vi har over 40 års erfaring og beskæftiger en række dygtige medarbejdere med en samlet erfaring på 100 år. Virksomheden arbejder yderst omhyggeligt og meget grundigt med arbejdsopgaverne. Vi er særligt eksperter i plastreparationer. Kontakt os for mere information. Ring på mobil: 29806431
  • Eriksvej 9
    8960 Randers SØ
    Vis ruteplan
    86 43 24...
    Vis nummer
    Hos Sten´s autolakering har vi over 30 års erfaring i at lakere biler, motorcykler, varevogne og veteranbiler. Vi er alle danske faglærte autolakerere og benytter de bedste lakker fra verdens førende producent, AkzoNobel. Vores værksted er KS2000-certificeret og selvfølgelig medlem af vores brancheorganisation, hvilket sikrer dig den samme høje kvalitet og garanti hver gang, uanset opgavens størrelse.
  • Fabriksvej 5
    6600 Vejen
    Vis ruteplan
    75 36 00...
    Vis nummer
    Vi har stor ekspertise inden for faget, og mange års erfaring. Vi ønsker altid at holde et højt service niveau og overholder alle tidsaftaler. Vi står også altid klar med farverådgivning, hvis du måtte være i tvivl. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
  • Horsensvej 78
    9310 Vodskov
    Vis ruteplan
    98 25 03...
    Vis nummer
    BuleJan har specialiseret sig i at fjerne buler på biler/MC. Dette gøres med en såkaldt Smart-teknik, dvs. fjernelse af buler uden brug af lakering. Der kan fjernes buler på døre, for/bagskærme, motorhjælme, bagklap og tage til fordelagtige priser. En af fordelene er, at bilen ikke risikerer at få to farvenuancer som ved en lakreparation. Alle reparationer kan udføres indenfor en dag. BuleJan arbejder direkte på en række værksteder/forhandlere rundt omkring i Nordjylland. Ring for mere info.
  • Norgesvej 3
    6230 Rødekro
    Vis ruteplan
    74 62 64...
    Vis nummer
    Åbent
    KW-Lakering, din specialist i autolakering! Kw-Lakering siden 1976, som i dag beskæftiger en række dygtige medarbejdere med en samlet erfaring på 100 år. Virksomheden arbejder yderst omhyggeligt og meget grundigt med arbejdsopgaverne. Af specialer kan nævnes at vi er eksperter i plastreparationer.
  • Hjaltesvej 8
    8960 Randers SØ
    Vis ruteplan
    86 42 88...
    Vis nummer
    Vi udfører alle opgaver inden for lakering af personbiler, varevogne, campingvogne, mortorcykler m.m. Vi leverer et stykke arbejde af høj kvalitet og yder en god kundeservice. Vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere har mange års erfaring med autolakering.Derfor! Kontakt Lakexperten Kristrup / Randers og få et uforpligtende tilb​ud.​
  • Holbækvej 149
    4400 Kalundborg
    Vis ruteplan
    20 92 97...
    Vis nummer
    Åbent
    Vi er et firma der beskæftiger sig med autolakering men også lakering af cykler, knallerter, køkkenlåger, indvendig døre og mindre industri.
karosseriværksted gav 725 firmaer
Static map