Se på kort

køkkenmontering 

gav 5971 virksomheder i dette område

Vagn Esmann Christiansens Eftf. ApS

Tjærebyvej 61A4000 Roskilde
logo

Kvalitet og god service er en æressag, og vi tager gerne opgaver, der kræver specialløsninger. Kontakt os for mere information.

Tømrerfirmaet Bay & Wang ApS

Strømmen 328960 Randers Sø
logo

Hos Bay & Wang er det mester selv, der kommer ud og giver tilbud og udfører arbejdet. Vi har fokus på kvalitet og et godt samarbejde med kunden, og vi løser enhver form for opgave. Disse er både små og store, da vi også prioriterer små opgaver meget højt. Vi arbejder som regel i Randers og omegn, men kører også gerne til dit projekt.

Verner Petersen & Søn ApS

Toftevej 7C2630 Taastrup
logo

Hos Verner Petersen & Søn ApS kan vi hjælpe dig med alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst tømrerfirma med mere end 50 års erfaring beliggende i Taastrup. Vores dygtige snedkermestre leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Ruddi Hansen Tømrer & snedkerforretning

Lukket

Varmarkvej 286092 Sønder Stenderup
logo

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlager.

Hatting Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Hanstedvej 618700 Horsens
logo

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst tømrerfirma med over 40 års erfaring, som udfører alle tænkelige opgaver indenfor tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygning, ombygning, vinduer, døre, gulvafslibning og meget mere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vi er medlem af BYG Garanti - en tryghed for dig. Vi kan få Deres ideer gjort til virkelighed! Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Tømrermester Bertram Hjorthøj

Herlev Hovedgade 762730 Herlev
logo

Hos Tømrermester Bertram Hjorthøj er kvaliteten i højsædet. For mig handler det ikke om at være først færdig, men bedst færdig. For når regningen er betalt og håndværkeren gået, så er det kvaliteten af arbejdet, der står tilbage.

Madsen Boligbyg

Lukket

Violvej 37870 Roslev
logo

Madsen Boligbyg, ejet af murermester Brian Nguyen Madsen siden 2018.Jeg har mange års erfaringer inde for murer- tømrerfaget og kan derfor se løsningsorienteret fra begge vinkler. Dette vil sparer kunden for ventetid mellem entrepriserne, da flere opgaver kan udføres af UT.Jeg løser opgaverne med høj kvalitet og faglig stolthed, i samarbejde med kunden. Ydermere er jeg jordnær og samarbejdsvillig og vægter kundetilfredsheden højt.

Ml Byg & Entreprise v/Mathias Levinsen

Rosenvej 133660 Stenløse
logo

Ml Byg og Entreprise v/Mathias Levinsen tilbyder tømrer- og snedkerarbejde. Vi løser både store og små opgaver, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud.

Byens Mester v/ Dennis a´Rogvi

Åbent

Jernbane Allé 552720 Vanløse
logo

Står du med et byggeprojekt, skal du have anlagt ny terrasse, eller har du behov for kloakservice, så kan du gøre det nemt og bekvemt for dig selv ved at hyre Byens Mester v/Dennis a’Rogvi til din opgave. Byens Mester v/Dennis a’Rogvi er en dygtig og alsidig entreprenør, der klarer en bred vifte af bygge- og anlægsopgaver. Byens Mester udfører alle opgaver inden for følgende områder: - Tømrerarbejde - Murerarbejde - Havearbejde - Brolægning - Kloakarbejde.

Gregers Hyllested

logo

Gregers Hyllested har eksisteret i mange år. Jeg har specialiseret mig i dette gamle håndværk med korrekt opsætning af kakkelovne/masseovne, d.v.s. efter de originale konstuktionsprincipper. De gamle ovne opkøbes hovedsaligt i Sverige, hvor de smukkeste og bedste ovne efter min mening er blevet fremstillet. De fleste ovne, som vi kan tilbyde, er fremstillet omkring 1860 og fremefter. Ovnene hjemtages, renses, rengøres og, om nødvendigt, repareres, hvorefter de er klar til salg og opsætning.

Jsp Tømrer & Snedker ApS

Vesterhavsvej 869492 Blokhus

Jsp Tømrer & Snedker har mange års erfaring inden for tømrer og snedkerfaget. Der er ingen opgave som er for stor til os. Kontakt os i dag og hør mere nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Karsten Jensen

Magleskovvej 34140 Borup
logo

Karsten Jensen udfører alle former for tømrer og snedkerarbejde for både private og erhvervslivet. Vi har eget maskinsnedkeri! Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud. Forhandler af danskfremstillede vinduer af mærket KPK. Velux dagslysrådgiver.

Tømrermester Rossing

Lukket

Reersnæs Kirkevej 3174941 Bandholm
logo

Udfører alt inden for tømrerfaget. Herunder udskiftning af vinduer, nyt tag, opsætning af køkken og andre diverse tømreropgaver. Har du specialopgaver, så kontakt mig endelig, så kigger jeg på det.

Tømrermester Lars B. Jensen ApS

Søgårdsvej 254340 Tølløse

Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. reparationer, vedligeholdelse, renovering, ombygninger, tilbygninger, vinduer og døre samt forsikringsskader. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

MV Træbyg ApS

Søgårdsvej 287900 Nykøbing M
logo

Kontakt mig på telefon 20 65 67 88 eller på e-mail: [email protected] for yderligere information.

Kellers Byggeservice

Lukket

Ejersmindevej 39G5250 Odense Sv
logo

Kellers Byggeservice er i tæt samarbejde med Sølund Huse og hjælper gerne med at bygge dit byggeprojekt. Vi arbejder også med industrimontage og er den forlængede arm når virksomheder har brug for en ekstra hånd.

AC Tømrer v/ Alexander Christensen

Åbent

Teglgade 178643 Ans By

Tømrer virksomhedAlt inden for tømrer arbejde.

Jama Service

Åbent

Østerled 544440 Mørkøv

Hos Jama service kan vi tilbyde alsidigt tømrer- snedker og malerarbejde i forbindelse med nybygning, om- og tilbygning samt renovering. Vi kan stå for en samlet løsning som multiservice virksomhed. Mulighederne er mange, vi kan gøre dem til virkelighed.

Pm Tømrer ApS

Åbent

Sønderled 96000 Kolding
logo

Hos PMTømrer tilbyder vi den ultimative løsning til alle dine renoveringsbehov. Vi har uddannede fagfolk til ethvert boligforbedringsprojekt – alt fra renovering af kælder til renovering af køkken. Som en erfaren bygherre til renovering og forbedring af huse, kan vi forbedre funktionalitet, æstetik og værdi. Hos PMTømrer ansætter vi de bedste fagfolk, der kan arbejde på de mest dynamiske og forskelligartede boligmarkeder.

S. Pedersen Tømrer & Montage

Åbent

Timianvænget 196360 Tinglev
logo

Hos S. Pedersen Tømrer & Montage udfører vi kvalitetshåndværk for privat- og erhvervskunder i hele Aabenraa og omegn. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, og vores målsætning er altid glade og tilfredse kunder. Hos os er ordentlighed altid forpligtet.

Multimændene Falster

Lukket

Solvej 134800 Nykøbing F
logo

Multimændene Falster tilbyder forskellige serviceydelser. Vi ordner alt fra køkkenmontering, malerarbejde, flytterengøring til snerydning, plantearbejde og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

HL Tømrer & snedker

Svibjergvej 479800 Hjørring
logo

Med mange års erfaring indenfor faget kombineret med de nyeste teknologier, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle byggeopgaver. Det har tilsammen givet os megen erfaring og høj ekspertise, hvilket gør, at prisen er god og kvaliteten er i top, samt hænger sammen med dine behov.

Mc Tømreren ApS

Lukket

Hvidbjergvej 108380 Trige
logo

Mc Tømreren Aps – Din professionelle tømrer i Hadsten, Hinnerup, Søften og omegn. Leder du efter en dygtig tømrer i den nordlige del af Aarhus? Så står vi til at hjælpe dig med dine byggedrømme.

Din Tømrer & Snedker ApS v/Kristian Kirkegaard

Hvedemarken 297620 Lemvig
logo

Din Tømrer & Snedker ApS udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde. Hvad enten opgaven er lille eller stor, så står vi klar til at hjælpe både private og erhverv med alt fra mindre reparationer og tømreropgaver til større renoveringer, tilbygninger og nybyg. Kontakt os for rådgivning om dit projekt samt et uforpligtende tilbud.

Fokus Fritidshuse ApS

Åbent

Bandsbyvej 266950 Ringkøbing
logo

Fokus Fritidshuse er et lille vestjysk firma som beskæftiger sig med alt tømrerarbejde herunder al nybyggeri, renovering og tilbygning af fx parcelhuse og staldbyggeri, men har speciale i træhuse/fritidshuse. Bl.a. på grund af vores størrelse fylder hver enkelt kunde meget hos os. Fritidshuse serieproducerer vi ikke, men laver dem efter kundens ønske. Kvalitet er altid i højsædet hos os og vi vil da gerne vise frem af vores arbejde. Kontakt os gerne for at se noget af det vi har lavet.