Om Intra.Legal Advokatfirma

Intra.legal advokatfirma bistår såvel virksomheder som privatpersoner i forbindelse med udarbejdelse af kontrakter og håndtering af rets- og voldgiftssager. Intra.legal rådgiver desuden bl.a. om konkurrenceret, markedsføring, rettigheder, udbud, erstatning, forsikring og tvister med myndigheder.

Om Intra.legal

Intra.legal er et moderne omkostningseffektivt dansk advokatfirma. Al kommunikation sker direkte med en kvalificeret advokat, som er tilgængelig, når klienten har behov for det. Intra.legal ønsker at fungere som en INTEGRERET OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV del af din virksomhed. Arbejdet udføres til en lav timetakst eller en på forhånd aftalt fast pris.

Klienterne er danske og internationale virksomheder samt andre advokatfirmaer med behov for Intra.legals specialkompetencer eller blot behov for aflastning i spidsbelastningsperioder.

Privatpersoner kan også være klienter hos Intra.legal.

Intra.legal drives af advokat Asser Rung-Hansen, der har mange års erfaring med kontrakter og rådgivning om bl.a. konkurrenceret, udbudsret, markedsføringsret og erstatningskrav. Han har møderet for landsret og har ført en lang række komplekse RETS- OG VOLDGIFTSSAGER, herunder tvister med offentlige myndigheder.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 1
  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 2
  • Intra.Legal Advokatfirma Advokat, Rudersdal - 3

Intra.Legal Advokatfirma, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Intra.legal advokatfirma v/Asser Rung-Hansen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

22-05-2018

CVR-nr:

39622645

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Asser Rung-Hansen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-