Om firmaet

  Leder du efter en flyttemand, der kan hjælpe dig med flyttelæsset? Hos Ikast Flytteforretning kan vi hjælpe dig med alle typer flytninger. Vi hjælper typisk kunder i Bording, Herning og Silkeborg, men vi kan hjælpe i hele...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  29 26 25...
  Adresse

  Munklindevej 65

  7441 Bording

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Leder du efter en flyttemand, der kan hjælpe dig med flyttelæsset? Hos Ikast Flytteforretning kan vi hjælpe dig med alle typer flytninger. Vi hjælper typisk kunder i Bording, Herning og Silkeborg, men vi kan hjælpe i hele landet, private og erhverv. Du får en flyttemand, der passer på dine ting hele vejen under flytningen. Den rette opbevaring er vigtigt i vores flyttefirma. Vi tilbyder en professionel flyttemand, der har fokus på præcision og kvalitet og altid overholder alle aftalerne.

  Få et uforpligtende tilbud på din flytning

  Når du har brug for en flyttemand, kan vi tilbyde dig et uforpligtende tilbud. Vi tager en snak om, hvad det er, vi skal hjælpe dig med, hvorefter vi kan vi give dig et overslag på prisen

  ​Skal du bruge en kompetent flyttemand til at hjælpe dig med flytningen? Kontakt os på telefon 29 26 25 49 eller skriv en e-mail til post@ikastflyt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

  Ikast Flytteforretnings valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Ikast Flytteforretning

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  7

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ikast Flytteforretning findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Ikast Flytteforretning

  CVR-nr:

  40275045

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  494200 Flytteforretninger

  Startdato:

  15-03-2019

  Ledelse/Administration
  Jesper Walther Rodahl Hansen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  29262549

  29 26 25 49

  2926 2549

  29 262 549