Om Idrætscenter Vendsyssel

Kom og oplev det helt nye og topmoderne ICV - i hjertet af Vendsyssel. Vi ønsker at være vendelboernes foretrukne mødested - vi har det hele på et sted, vandrehjem/hotel, sportscafe, motion og sundhed, sport og events, kursus og konference samt mad i og ud af huset - velkommen.

ICV ADD Travel & træningslejr

På IC-Vendsyssel sørger vi for at I kan have fuld fokus på træning og kampe - Vi klarer alt det praktiske for dig. Vi kan lave den perfekte træniningslejr for jer i vores flotte idrætscenter. Her har vi 2 haller, kunstgræsbane og flere græsbaner. I kan spille squash eller bruge vores moderne fitness center.

I vores dejlige 14 værelser kan der være op til 5 personer i hver, og der er bad og toilet på alle sammen. Det er top madresser og senge som giver garanti for god restitution. Sidst, men ikke mindst leverer vores dygtige køkkenpersonale kvalitetsmad som søger for at energidepoterne bliver fyldt op igen.

ICV-add travel - Vi har vores eget rejseagentur

Vi har faktisk vores eget rejseagentur - det betyder vi kan hjælpe jer med alt ligefra transport, arrangere kampe, ophold og meget mere. Det gør vi selvfølgelig til til IC-Vendsyssel, og også til andre steder i Danmark, Tyskland, Polen, Spanien, ja hvorhen du ønsker at tage hen.

Idrætscenter Vendsyssels valgte links

Billedgalleri

  • Idrætscenter Vendsyssel Sportsanlæg, idrætsanlæg, Hjørring - 1
  • Idrætscenter Vendsyssel Sportsanlæg, idrætsanlæg, Hjørring - 2
  • Idrætscenter Vendsyssel Sportsanlæg, idrætsanlæg, Hjørring - 3
  • Idrætscenter Vendsyssel Sportsanlæg, idrætsanlæg, Hjørring - 4
  • Idrætscenter Vendsyssel Sportsanlæg, idrætsanlæg, Hjørring - 5

Idrætscenter Vendsyssel, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnIdrætscenter Vendsyssel
SelskabsformForening
Startdato:28-09-1970
CVR-nr:28791216
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche931100 Drift af sportsanlæg, 561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv., 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration