Om House of Home Svendborg

Et univers af muligheder. Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

House of Home Svendborg

Et univers af muligheder

Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

Bløde tekstiler skaber miljø, stemning, rum og ro samtidigt med de er funktionelle og dekorative.

En målrettet brug af bløde tekstiler giver både praktiske og æstetiske fordele i indretningen.

Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde mere klassiske løsninger - både til at give en House of Home - vejen til en kreativ og flot gardinløsning som matcher boligens øvrige bløde tekstiler.

Bløde tekstiler og solafskærmning til hjemmet.

Hos House of Home kan du få nye idéer og hente inspiration til boligindretning - og samtidig få kvalificeret rådgivning af vores uddannede medarbejdere. Vores ambition er at guide dig frem til den stil, der passer til dig.

Gardiner og solafskærmning:

Vi forhandler alt indenfor gardiner, solafskærmning og markiser. Du kan enten vælge, at komme ind i en af vores forretninger eller få besøg af vores gardinkonsulenter, som servicerer i kundens eget hjem med vejledning, måltagning og tilbudsgivning. Altid ganske gratis og uforpligtende.

Bløde udstyrs tekstiler:

Bløde boligtekstiler såsom, sengetøj, dyner, lagner, puder, plaider, duge og meget mere. Vores koncept - ud over vores egne mærker - er at fører mærkevarer af høj kvalitet inden for de bløde boligmiljøer - og give den optimale service og rådgivning hvad enten det er til dig selv eller som gave. HUSK: Landsdækkende bytteservice.

House of Home Svendborg, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Kategorier

Alternative nummerformater

6221155662 21 15 566221 155662 211 556