Om firmaet

  Et univers af muligheder. Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  62 21 15...
  Adresse

  Centrumpladsen 20

  5700 Svendborg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  9:30 - 17:30

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Et univers af muligheder. Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

  House of Home Svendborg

  Et univers af muligheder

  Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

  Bløde tekstiler skaber miljø, stemning, rum og ro samtidigt med de er funktionelle og dekorative.

  En målrettet brug af bløde tekstiler giver både praktiske og æstetiske fordele i indretningen.

  Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde mere klassiske løsninger - både til at give en House of Home - vejen til en kreativ og flot gardinløsning som matcher boligens øvrige bløde tekstiler.

  Bløde tekstiler og solafskærmning til hjemmet.

  Hos House of Home kan du få nye idéer og hente inspiration til boligindretning - og samtidig få kvalificeret rådgivning af vores uddannede medarbejdere. Vores ambition er at guide dig frem til den stil, der passer til dig.

  Gardiner og solafskærmning:

  Vi forhandler alt indenfor gardiner, solafskærmning og markiser. Du kan enten vælge, at komme ind i en af vores forretninger eller få besøg af vores gardinkonsulenter, som servicerer i kundens eget hjem med vejledning, måltagning og tilbudsgivning. Altid ganske gratis og uforpligtende.

  Bløde udstyrs tekstiler:

  Bløde boligtekstiler såsom, sengetøj, dyner, lagner, puder, plaider, duge og meget mere. Vores koncept - ud over vores egne mærker - er at fører mærkevarer af høj kvalitet inden for de bløde boligmiljøer - og give den optimale service og rådgivning hvad enten det er til dig selv eller som gave. HUSK: Landsdækkende bytteservice.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  62211556

  62 21 15 56

  6221 1556

  62 211 556