Om firmaet

  House of Home Nyborg logo

  Et univers af muligheder. Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  65 31 28...
  Adresse

  Nørregade 10C

  5800 Nyborg


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Et univers af muligheder. Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

  Botex Home

  Et univers af muligheder

  Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder for funktionel afskærmning og moderne boligindretning. Uanset om det gælder et skævt, lille loftsvindue, store vinduespartier i udsigtsvillaen eller kreativ rum deling i køkkenalrummet, er der noget at komme efter.

  Bløde tekstiler skaber miljø, stemning, rum og ro samtidigt med de er funktionelle og dekorative.

  En målrettet brug af bløde tekstiler giver både praktiske og æstetiske fordele i indretningen.

  Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde mere klassiske løsninger - både til at give en House of Home - vejen til en kreativ og flot gardinløsning som matcher boligens øvrige bløde tekstiler.

  Bløde tekstiler og solafskærmning til hjemmet.

  Hos House of Home kan du få nye idéer og hente inspiration til boligindretning - og samtidig få kvalificeret rådgivning af vores uddannede medarbejdere. Vores ambition er at guide dig frem til den stil, der passer til dig.

  Gardiner og solafskærmning:

  Vi forhandler alt indenfor gardiner, solafskærmning og markiser. Du kan enten vælge, at komme ind i en af vores forretninger eller få besøg af vores gardinkonsulenter, som servicerer i kundens eget hjem med vejledning, måltagning og tilbudsgivning. Altid ganske gratis og uforpligtende.

  Bløde udstyrs tekstiler:

  Bløde boligtekstiler såsom, sengetøj, dyner, lagner, puder, plaider, duge og meget mere. Vores koncept - ud over vores egne mærker - er at fører mærkevarer af høj kvalitet inden for de bløde boligmiljøer - og give den optimale service og rådgivning hvad enten det er til dig selv eller som gave. HUSK: Landsdækkende bytteservice.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  House of Home Nyborg

  Omsætning

  11 002 tkr

  Afkastningsgrad

  24.48 %

  Antal ansatte

  21

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra House of Home Nyborg findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Gardingruppen Gardinmontøren ApS

  CVR-nr:

  15671599

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  475300 Detailhandel med tæpper, vægbeklædning og gulvbelægning

  Selskabskapital

  366 667

  Startdato:

  15-11-1991

  Ledelse/Administration
  Viser 4 af 5
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  65312856

  65 31 28 56

  6531 2856

  65 312 856