Om Holte Special Optik

OptikTeam er en del af NOA - Nordic Optical Alliance er en sammenslutning af 3 nordiske kæder, der tilsammen køber briller, glas og kontaktlinser for mere end 2 mia. kr. Derfor får vores kunder kædens væsentligste fordel, nemlig en konkurrencedygtig pris på et sortiment, som vi har sammensat til lige netop vores kunder. Regelmæssige synsprøver kan være med til at afsløre og løse almindeligt forekommende synsproblemer og sikre et godt syn. Så kom gerne forbi eller ring for yderligere information.

Generel beskrivelse

Vi er os selv

Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

Vi er fagfolkVi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille - eller kontaktlinser - der giver det optimale syn.

Her finder du den personlige brille. Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Vi er os selv

Vi er fagfolk. Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille - eller kontaktlinser - der giver det optimale syn.

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, som du ikke finder andre steder.

Billedgalleri

  • Holte Special Optik Optiker, Rudersdal - 1
  • Holte Special Optik Optiker, Rudersdal - 2
  • Holte Special Optik Optiker, Rudersdal - 3