Om Helles Salon

Vi er en moderne frisørsalon, som holder øje med, hvad der er oppe i tiden.Vores professionelle og dygtige medarbejdere sørger altid for, at give dig den bedste rådgivning og behandling. Vores dagligdag i salonen foregå med et tæt samarbejde hvor vi hjælper og bruger hinandens kompetancer bedst muligt, vi spøger tit hinanden til råds så vi kan opnåt det fagligt bedste resultat hvergang. Vi betræber os på at yde den bedste behandling til dit hår og dig. Vi glæder os til at se dig.

Klip

Trænger dit hår til kærlig pleje? Eller kunne de lange lokker godt snart have behov for en tur med saksen? Hos Helles Salon tilbyder vi klipning af hele familien. Dit hår vil ikke fortryde et besøg hos os. Ring og hør nærmere.

Extensions

Alle kunder der går til frisøren drømmer om et nyt look. Desværre vokser vores hår ikke altid hurtigt nok, til at det er muligt at lave et nyt look.

Hair extensions er løsningen.

Vi kan tilbyde at forlænge håret med 35 cm, 45 cm eller 60 cm. Håret findes i alle farver og nuancer samt glat og krøllet. Ved rigtig pleje, kan du have dine Hair Extensions i op til 3 måneder, derefter kan håret bruges igen.

Hos Helles Salon anvender vi påsyngsmetoden. Det behøver ikke at koste en bondegård at få lækkert langt hår, hos Helles Salon er påsyning af hair extensions billigt, men selv om det er billigt, så er der ikke sparet på kvaliteten. Vores hair extensions er lavet af ægte hår og af den bedste kvalitet.

Farve

Hos Helles Salon tager vi os godt af dit hår, også når du trænger til at få frisket lokker op med en ny hårfarve. Vi vejleder også gerne og kommer med gode råd, hvis du er i tvivl om, hvad du vil have lavet. Vores medarbejdere er dygtige og har mange års erfaring, så vi står altid klar til at rådgive dig.

Billedgalleri

  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 1
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 2
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 3
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 4
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 5
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 6
  • Helles Salon Frisør, Slagelse - 7

Helles Salon, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHelles Salon v/Helle Bohl
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-10-1981
CVR-nr:68837413
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960210 Frisørsaloner

Ledelse/Administration

Helle BohlFuldt ansvarlig deltager