Om Helle Due - Krop & Sjæl

Helle Due - Krop & Sjæl, er en lille klinik der ligger i landsbyen Sig, øst for Varde. Jeg har været massør i 10 år og har derfor også erfaring med mange typer af skader og smerter. Jeg tilbyder fysiurgisk massage, som er en lægefaglig måde at massere på, som er dybdegående og ideel til skadesbehandlinger.For mig er det vigtigt at der en en god relation mellem behandler og klient, så du finder tryghed, nærvær og ro i dit forløb hos mig.

Jeg tilbyder:

Jeg tilbyder forskellige forløb indenfor massage, japansk lifting og håndlæsning.

Massage er et fantastisk redskab til at give din krop de bedste forudsætninger for at blive smertefri og behandling hos mig har fokus på at finde de mulige årsager til dine smerter og ikke kun at symptombehandle.

Denne behandling er for dig, som kan synes at alderen begynder at kunne ses på dit ansigt og ønsker et naturligt ansigtsløft.

Japansk lifting er for dig, der ønsker et naturligt ansigtsløft , men også for dig, der døjer med stress i kroppen og har brug for en blid behandling uden at behandlingen er direkte på kroppen.

Håndlæsning er for dig der er nysgerrig på dine naturlige talenter og muligheder for videre udvikling. Det er også for dig, der eksempelvis har spørgsmål omkring familie, arbejde og hjerteenergi.

Lidt om mig:

Mit navn er Helle og jeg er indehaver af “Helle Due - Krop & Sjæl. Jeg kommer oprindeligt fra Varde, men bor nu i Sig, en landsby øst for Varde.

Jeg er uddannet pædagog, massør og håndlæser og ud over disse formelle titler har jeg også en diplom i ledelse og er mindfulness instruktør.

Helle Due - Krop & Sjæls valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Helle Due - Krop & Sjæl Massør, Varde - 1
  • Helle Due - Krop & Sjæl Massør, Varde - 2

Helle Due - Krop & Sjæl, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Helle Due - Krop & Sjæl

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Startdato:

30-01-2023

CVR-nr:

43813870

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Helle Due Kristensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Alternative nummerformater

3026989330 26 98 933026 989330 269 893