Om firmaet

  Helge Frandsen A/S logo

  Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 68 80...
  Adresse

  Hornsyld Industrivej 5

  8783 Hornsyld


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

  Generel beskrivelse

  Helge Frandsen A/S er et familieejet aktieselskab, startet i 1986 og økonomisk velfunderet. Firmaet var det første til at introducere strålevarme til opvarmning af mellemstore og store bygninger gas på det danske marked. Siden da har vi løst en lang række store og små opvarmningsopgaver og besidder i dag stor erfaring og ekspertviden indenfor industrivarme løst med strålevarme og luftvarme.

  I 1992 blev firmaets aktiviteter udvidet med udlejning af stillads og salg og udlejning af telthaller til industribrug. I dag ulejer vi endvidere lifte til ethvert formål.

  Se meget mere på www.hfas.dk

  Helge Frandsen A/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Helge Frandsen A/S

  Omsætning

  34 172 tkr

  Afkastningsgrad

  5.83 %

  Antal ansatte

  42

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Helge Frandsen A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Helge Frandsen Stilladser A/S

  CVR-nr:

  15013230

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

  773200 Udlejning og leasing af entreprenørmateriel

  773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n.

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Selskabskapital

  1 000 000

  Startdato:

  01-01-1991

  Ledelse/Administration
  Peter Sven Sørensen

  Adm. direktør

  Jens Winther

  Bestyrelsesmedlem

  Peter Sven Sørensen

  Bestyrelsesmedlem

  Bent Jensen Krogh

  Bestyrelsesmedlem

  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Varmeløsninger, Liftudlejning, Varmeanlæg, Klimalofter, Stålhaller, Trailerlifte, Fleksible haller, GALLETTI S.P.A., Selvkørende bomlifte, Stilladsmontering, Leje af lifte, Totalinddækning, Vandkaloriferer, Brugte lifte, Saxlifte, Årseftersyn, Brink Luchtverwarming, Lette stilladser, Bomlifte, Skakte, Ventilationsanlæg, Udlejning af lifte, Kranflytbare stilladser, Industristilladser, Rørstilladser, Kørestilladser, Sakslifte, Fraccaro Srl., Strålevarmeanlæg, HEWI Systemer, Murerstilladser, Powrmatic, Personhejse, Terrassevarmer, Leje af stilladser, Indeklima, Platforme, Waterstrip, Skorstensstilladser, Clifton Engineering Ltd., Udlejning af stilladser, Patio Heater, Rådgivning om industrianlæg, Arbejdsplatforme, Gasvarmeanlæg, Fraccaro, Industrivarme, Faldsikring, Materialehejse, Presenningstelte, Patioheater, Materialeudlejning, Panrad, Lufttæpper, Reparation af lifte, Gasvarme, Gasstrålevarme, Systemstilladser, Hewi, Stilladsoverdækning, Hjulkørende stilladser, Industrivarmeanlæg, Powrmatic Ltd., Bukkestilladser, Haller, Kaloriferevarme, Brink, Varmegenvinding, Byggepladstelte, Letmetalsstilladelser, Stilladsnet, Rullestilladser, Facadestilladser, Metalstativer, Gaskaloriferer, Stilladsinddækning, Caloriferer, Luftvarme, Liftservice, Hovedeftersyn, Bygningsstilladser, Kaloriferer, Strålevarmepaneler, Strålevarme, Stilladser, Girad, Stilladsudlejning, Overdækningspresenninger, Bæltelifte, Personlifte, Speciallifte, Lifte og liftudlejning, Liftkontrol, Overdækninger, Stålstilladser, Lastvognslifte, Bilmonterede lifte, Terrængående lifte, Selvkørende diesel lifte, Udlejning af materiale, Opsætning af stilladser, Lifte, Lagerplads, Celcius 360, Selvkørende saxlifte
  Alternative nummerformater

  75688033

  75 68 80 33

  7568 8033

  75 688 033