Om Harder Terapi

Hjælp ved lavt selvværdsproblematikker, udfordringer i kærlighedsrelationer, senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom, barndomstraumer, parforholdsproblemer. Jeg hedder Annie Lauritzen. Jeg har gennem det meste af mit voksenliv været passioneret omkring at hjælpe mennesker, der har det svært, med at få mere kærlighed ind i deres liv.

Om mig

Gennem mine snart 20 års erfaring som psykoterapeut har jeg observeret èn ting, som er fælles og som går igen hos de fleste mennesker, der gennem årene har opsøgt mig. Uanset hvad, de har været udsat for, eller hvad de har haft brug for på arbejde med.

Nemlig udfordringer i forhold til vigtige relationer, især kærlighedsrelationer eller mangel på samme.

Det har derfor haft mit naturlige fokus, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå mere selvrespekt og selvkærlighed og dermed mere glæde og balance ind i dit kærlighedsliv. Min erfaring er, at når du giver dig selv rum til at arbejde seriøst med dig selv, med fokus på forholdet til dig og dine relationer, så får du mulighed for at vokse og blive gladere som menneske og generelt langt mere tilfreds med dit liv.

Jeg tilbyder

At vælge at gå i terapi, er en effektiv og meget selvkærlig måde at tage hånd om dig selv og tage ansvar for dig, dit liv og din personlige udvikling.

Det er også en måde, hvorpå du kan tage dig selv alvorligt. Du får et rum, hvor det drejer sig om dig og kun dig. Man kan med andre ord sige, at det er en måde at drage omsorg for dit ”sårede indre barn”. Men det er også en modig beslutning. Det kræver mod, at dykke ned i de gamle sårbare issues, sår og blå mærker på sjælen.

Den proces vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i, hvor du er i dit liv her og nu og sammen kigger vi på, hvilke temaer og udfordringer du kæmper med og hvad du specifikt har brug for hjælp til at arbejde med. Jeg kan hjælpe dig med, sætte ord på og bearbejde tidligere oplevelser. Vi kigger på den måde bagom dine udfordringer, hvilket er med til at give dig forståelse for din situation samt redskaber til at bryde gamle uhensigtsmæssige handlemønstre.

Billedgalleri

  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Roskilde - 1
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Roskilde - 2
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Roskilde - 3
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Roskilde - 4

Harder Terapi, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnEksistential Harder Terapi
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-09-2021
CVR-nr:33555652
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Annie Kleis LauritzenFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

3013614630 13 61 463013 614630 136 146