Se på kort

høreapparater 

gav 228 virksomheder i dette område

Speciallægens Høreklinik ApS

Støden 3, 1. sal.4000 Roskilde
logo

Speciallægens Høreklinik i Roskilde er en lille uafhængig godkendt høreklinik til udredning af høretab og udlevering af høreapparat i privat regi med offentligt tilskud. Vi tager os god tid til vores brugere. Her vægtes høj service og altid reel rådgivning. Speciallægens Høreklinik er ejet af Speciallæge i øre- næse og halssygdomme Jan Green Toft.

Ørelæge Jette Bønneland

Ved Stranden 22, 4. sal. tv9000 Aalborg
logo

På øre-, næse-, halsklinikken udføres ambulante undersøgelser og behandlinger af sygdomme i øre-, næse- og halsområdet. Desuden udfører vi operationer i såvel lokalbedøvelse som fuld bedøvelse.

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme Andreas Tomaas Ravn

Falkoner Alle 15, 1. sal. tv2000 Frederiksberg
logo

Andreas Tomaas Ravn, speciallæge i øre-næse-halssygdomme. Klinikken er centralt beliggende på Frederiksberg med mange nærliggende parkeringsmuligheder. Alle sygdomskategorier inden for øre-næse-halsspecialet udredes, behandles eller henvises til videre forløb i hospitalsregi. Alle patienter kan få en tid til undersøgelse uden henvisning. Børn er meget velkomne. Kontakt for mere information.

Øre-Næse-Halsklinikken Banegårdspladsen v/ Speciallæge Rasmus L. Salomonsen

Banegårdspladsen 1, 4. sal.1570 København V
logo

Klinikken drives af Rasmus L. Salomonsen, der er speciallæge i øre-næse og halssygdomme.

Amager Øre-Næse og Halsklinik v/ Speciallæge Dadrash Fathi

Amager Landevej 332770 Kastrup
logo

Amager Øre-, Næse- og Halsklinik er en moderne klinik, hvor vi udreder og behandler alle øre, næse og halsrelaterede problemer, både hos børn og voksne. Vi behandler bl.a. væske i mellemøret, allergi, snorken, svimmelhed, bihulelidelser, stemmeproblemer, nedsat hørelse, høreapparatsbehandling m.m. Vi foretager også mindre operationer i lokalbedøvelse eller fuld narkose, som foregår i trygge rammer. Læs mere på vores hjemmeside og kontakt os gerne for yderligere information.

Bornholms Øre- Næse- Halsklinik

Paradisvej 43700 Rønne
logo

Hos Bornholm's Høre- og Øre-Næse-Halsklinik vil vi gerne hjælpe dig eller dit barn eller barnebarn, når du/I har et problemer eller spørgsmål indenfor øre-næse-halsområdet. Ring til klinikken og få en tid eller kom forbi og bestil tiden personligt. Hos os har du IKKE brug for en henvisning fra egen læge.

Optik Hallmann ApS

Torvegade 46330 Padborg
logo

"Optikeren i nærheden af dig". I mere end 20 år har vi stået for den bedste service inden for optik og akustik. Vi er repræsenteret med mere end 30 afdelinger fordelt over hele Tyskland og Danmark - Du kan til enhver tid stole fuldt ud på kvalitet og service hos os.

Ørelægeklinikken v/Michael Miravet Sorribes

Helsevej 2A3660 Stenløse
logo

Hos Øre-, Næse-, Halslæge Michael M. Sorribes varetager vi en bred vifte af undersøgelser og behandlinger inden for specialet øre-næse-halssygdomme. Alle patienter kan få en tid til en undersøgelse hos ørelægen uden henvisning fra en praktiserende læge. Ørelægeklinikken i Stenløse har særligt fokus på småbørnsfamilier. Vi opererer torsdag i lige uger og fredag i ulige uger og har normalt max. en uges ventetid på indlæggelse af dræn, fjernelse af polypper og mandler og andre operationer. Små børn opereres meget tidligt om morgenen, typisk kl 6:00 så lang fastetid for de små undgås. Ørelæge Michael M. Sorribes er specialiseret indenfor kirurgi og udfører på klinikken ambulante oprationer i øre-, næse- og halsområdet. Han har stritører som særligt interesseområde og har udviklet en særlig kirurgisk metode til næsten smertefri ørekorrektion uden turbanforbinding for mere information om stritørekirurgi, Klinikken har specielt fokus på: - Små børn - Akutte patienter - Operationer - Høretab - Høreapparater - Svimmelhed

AudioNova Hørecenter

Perlegade 166400 Sønderborg
logo

AudioNova Hørecenter

Storegade 866100 Haderslev
logo

AudioNova Hørecenter

Hold An Vej 5, 1. sal2750 Ballerup
logo

AudioNova Hørecenter

Torvet 37620 Lemvig
logo

AudioNova Hørecenter

Himmerlandsgade 879600 Aars
logo

AudioNova Hørecenter

Aabybrocentret 4A9440 Aabybro
logo

AudioNova Hørecenter

Laurits Olsens vej 75 1. sal - dør 184 i Hvidovrecentret2650 Hvidovre
logo

AudioNova Hørecenter

Kirkegade 33300 Frederiksværk
logo

AudioNova Hørecenter

Jernbanegade 157000 Fredericia
logo

AudioNova Hørecenter

Nørreport 16, lokale 1296950 Ringkøbing
logo

AudioNova Hørecenter

Algade 494220 Korsør
logo

AudioNova Hørecenter

Østergade 18450 Hammel
logo

AudioNova Hørecenter

Torvegade 1, 1. sal6600 Vejen
logo

AudioNova Hørecenter

Jernbanegade 27200 Grindsted
logo

AudioNova Hørecenter

Toldboden 1, 4. sal B8800 Viborg
logo

AudioNova Hørecenter

Vestergade 835000 Odense
logo

AudioNova World of Hearing Aarhus

Søndergade 98000 Aarhus C
logo