Hårlokken v/Bitten Dyrhof logo

  Hårlokken v/Bitten Dyrhof

  Om firmaet

  I en årrække har jeg drevet Hårlokken i Bagsværd, det har været fornøjeligt og til stor nydelse at behandle hår på så mange forskellige kunder som trofast kommer igen. Her i Hårlokken kommer du i centrum og bliver lyttet til;...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  44 98 35...
  Adresse

  Gammelmosevej 330

  2880 Bagsværd

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  9:00 - 17:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  I en årrække har jeg drevet Hårlokken i Bagsværd, det har været fornøjeligt og til stor nydelse at behandle hår på så mange forskellige kunder som trofast kommer igen. Her i Hårlokken kommer du i centrum og bliver lyttet til; Så Kom hen i Salonen og bestil en tid eller ring og få et uforpligtende tilbud.

  Skal du have ny frisure?

  Hos Hårlokken har du mulighed for at komme til direkte fra gaden, (hvis tid er til det) og forlade salonen som et nyt menneske. Hårlokken har et bredt sortiment at af produkter som vi kan tilbyde. Udover almindelig moderne klip for damer, herre og børn kan vi tilbyde råd og vejledning inden for mode og nye trends indenfor klip, hårfarvning og permanent.

  Hos Hårlokken gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i smagsfyldte og hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum. Du kan derfor forvente en professionel behandling fra start til slut, ligesom du kan forvente en service ud over det sædvanlige.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Hårlokken v/Bitten Dyrhof

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hårlokken v/Bitten Dyrhof findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  HÅRLOKKEN V/BITTEN DYRHOF

  CVR-nr:

  68497213

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  960210 Frisørsaloner

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-12-1981

  Ledelse/Administration
  Bitten Kirsten Dyrhof

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  44983558

  44 98 35 58

  4498 3558

  44 983 558