Om firmaet

  Guldagers Multiservice ApS logo

  Guldagers Multiservice ApS er den perfekte samarbejdspartner, Når i mangler erfaren, flexsibel og selvkørende arbejdskraft. Vi tilbyder hjælp med alle typer praktiske opgaver. Enten på timebasis eller med en fast aftale.

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  31 51 02...
  Adresse

  Gyden 10

  8990 Fårup


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Guldagers Multiservice ApS er den perfekte samarbejdspartner, Når i mangler erfaren, flexsibel og selvkørende arbejdskraft. Vi tilbyder hjælp med alle typer praktiske opgaver. Enten på timebasis eller med en fast aftale.

  Services

  Vi tilbyder blandt andet arbejde indenfor:

  - Have arbejde

  - Sprøtning af ukrudt

  - Mandskabsudlejning

  - Murerarbejde

  - Tømrerarbejde

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Guldagers Multiservice ApS

  Omsætning

  537 tkr

  Afkastningsgrad

  -155.77 %

  Antal ansatte

  4

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldagers Multiservice ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Guldagers Multiservice ApS

  CVR-nr:

  41613556

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  811000 Kombinerede serviceydelser

  Selskabskapital

  40 000

  Startdato:

  17-08-2020

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  facademalere, græsslåning, flisebelægning af indkørsler, haveservice abonnement, brolægger, pavillion, nedtagning, maling af pumpe, opsætning af plankeværk, nedgravning af trampoliner og faskiner, fliserens, ukrudtsbekæmpelse, støttemur i sten, havemænd, træbeskyttelse, mindre tømreropgaver, tilslutning, fliser, rensning af fliser, haveservice, behandling af træværk, træterrasser, haveaffald, havearbejde, anlægsopgaver, fliselægning, beplantning, buskrydning, nedbrydningsopgaver, blomsterkasser, saltning, brolægning, græsplæner, udestuer, brolæggerarbejde, havestuer, opsætning af havehegn, rensning af tagrender, etablering af fundamenter, møbelsamling, nedbrydningsarbejde, terrasser, hækklip, støttemur, algebehandling, snerydning, stakit, ophængning, nedbrydning af småhuse, ejendomsservice, carporte, haveskur, ophugning af beton, vinterservice, multiservice, opsætning af hegn, murerarbejde, mureropgaver, cykelskue, maling af sokkel, rensning af skotrende, Vedligeholdelse af bede, fliserensning, opsætning af køkkener, maling af vinduer, plankeværk, handymand, murerservice, opførelse af hønsehus, belægning, facademaling, murer, rens af fliser, nedgravning af trampoliner, flisebelægninger, indkørsler, klipning af hæk, tømrerarbejde, fundamenter, træbeskæring, vedligeholdelse, oprydning, handymand service, tømrer, havehegn, hækklipning, altmuligmand, Planering af have, maling af facader, tømreropgaver, bortkørsel, beskæring, malerarbejde, træfældning, belægningsopgaver, Abonnement på haveservice, belægningsarbejde, maleropgaver, nedbrydning
  Alternative nummerformater

  31510275

  31 51 02 75

  3151 0275

  31 510 275