Om firmaet

  Gardinmontøren Erhverv, en loyal og professionel landsdækkende sparringspartner og erhvervsleverandør indenfor total løsninger af gardiner, indvendig, udvendig solafskærmning samt mørklægningsanlæg til kontraktmarkedet. Vi...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  66 17 28...
  Adresse

  Bondovej 6

  5250 Odense Sv

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Gardinmontøren Erhverv, en loyal og professionel landsdækkende sparringspartner og erhvervsleverandør indenfor total løsninger af gardiner, indvendig, udvendig solafskærmning samt mørklægningsanlæg til kontraktmarkedet. Vi varetager alle opgaver til erhvervslivet og den offentlige forvaltning, herunder pleje, sundhed, skole- og uddannelsessektor.

  Gardinmontøren Erhverv

  Gardinmontøren Erhverv er professionel landsdækkede erhvervsleverandør med over 50 års erfaring indenfor totalløsninger af gardiner og solafskærmning til Virksomheder og offentlige institutioner.

  Gardiner er både funktionelle og dekorative

  Hos Gardinmontøren Erhverv findes alle tænkelige former for gardiner, markiser, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, panelgardiner og foldegardiner. Vi har hele tiden fokus på de nyeste trends, samtidig med vi holder fast på de mere klassiske og funktionelle løsninger - Funktionalitet og en dekorativ løsning som skaber rum og lokaler.

  Rådgivning

  Det er vigtigt for det samlede udtryk, at gardinerne matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver jer derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet. Et er sikkert - vores gardinstylister skaber rum med et individuelt udtryk - og gerne med mærkevarer af høj kvalitet.

  De fem nøgleord

  Vi arbejder med fem nøgleord i det offentlige rum.

  - Fleksibilitet: Individuelt og tidløst design - suppleringsgaranti.

  - Kvalitet: Produkter der opfylder de industrielle krav, klassificeringer og kvalitetsstyring.

  - Kreativitet: Udarbejder ide oplæg, farve sammensætning, tæt samarbejde med byggeri og arkitekter.

  - Pris & økonomi: Udarbejder konkurrencedygtige tilbud, sætter fokus på forbrug og besparelser.

  - Miljø & etik: Handler kun med leverandør som er miljøcertificeret og som tager etisk ansvar.

  Se det i jeres egne omgivelser

  Vores professionelle rådgivere og gardinstylister kommer gerne ud til jeres individuelle domicil for at vise et udvalg fra gardin og solafskærmnings kollektionerne hvorved de kan visualisere forskellige løsninger.

  Lad os foretage en professionel vurdering af jeres lys og varme forhold. Vi producerer dansk kvalitets solafskærmning såvel udvendig som indvendig

  Vores produkter giver mulighed for:

  - Bedre indeklima.

  - Lukker generende sollys ude.

  - Giver fortsat lys og udsyn.

  - Bedre inde temperaturer.

  - Store besparelser på klima og ventilationsanlæg

  Ser mere på -

  eller send os en mail på gardin@email.dk

  Gardinmontøren Erhvervs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  66172800

  66 17 28 00

  6617 2800

  66 172 800