Om Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen

Fysioterapi med Fokus ejes af Alice Heilesen, der er uddannet fysioterapeut. Klinikken har særlig fokus på følgende områder ryg/bækken, skulder/nakke og hovedpine samt manuel fertilitetsbehandling. Fysioterapi med Fokus giver mulighed for, at kunne arbejde i dybden med områder, der har min store interesse. Gennem fortsat efteruddannelse, der specifikt omhandler disse fokusområder, forsøger jeg at opnå ny viden og forbedre mine kompetencer, således at jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling.

Supplerende oplysninger

Fysioterapi med Fokus er en klinik med 3 fokusområder:

- Ryg/bækken

- Skulder/nakke

- Hovedpine

Den fysioterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en uddybende samtale og grundig fysisk undersøgelse. Herefter tilrettelægges en fælles plan for din behandling med afsæt i dine problemer og behov. Der er afsat god tid af til både undersøgelse og behandling, som jeg mener, vil kunne højne kvaliteten, øge effektiviteten og dermed få dig hurtigere igennem forløbet.

Fysioterapi med Fokus er en klinik, som giver mulighed for, at kunne arbejde i dybden med nogle områder, der har min store interesse. Gennem fortsat efteruddannelse, der specifikt omhandler disse fokusområder, forsøger jeg at opnå ny viden og forbedre mine kompetencer, således at jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling. Derudover har jeg en faglig sparringspartner fra Anne Schulz Fysioterapi, hvor vi løbende diskutere undersøgelse og behandlingsteknikker og hvor vi kan gøre brug af hinandens ressourcer og erfaringer.

Jeg ønsker med denne klinik at give dig en følelse af, at der bliver taget professionelt om dit problem i trygge og personlige rammer og at der er tid til at komme hele vejen rundt.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen Fysioterapeut, Sønderborg - 1
  • Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen Fysioterapeut, Sønderborg - 2
  • Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen Fysioterapeut, Sønderborg - 3
  • Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen Fysioterapeut, Sønderborg - 4
  • Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen Fysioterapeut, Sønderborg - 5

Fysioterapi Med Fokus v/ Alice Heilesen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Fysioterapi med fokus v/ Alice Heilesen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-10-2008

CVR-nr:

31683637

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Alice Heilesen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-