Om firmaet

Fuglebjerg Kro ligger i smukke Midtsjælland, hvor den har eksisteret siden 1500-tallet. Vi ynder at give dig en autentisk og kulinarisk oplevelse på vores nostalgiske kro. Det gør vi med en række forrygende menuer fyldt med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 45 30...
Adresse

Torvet 1

4250 Fuglebjerg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Fuglebjerg Kro ligger i smukke Midtsjælland, hvor den har eksisteret siden 1500-tallet. Vi ynder at give dig en autentisk og kulinarisk oplevelse på vores nostalgiske kro. Det gør vi med en række forrygende menuer fyldt med traditionel dansk kromad, som du kan nyde i vores hyggelige restaurant med ægte kro atmosfære eller i vores hyggelige gårdhave. Vi tilbereder bl.a. forskellige bøf og fiskeretter. Alt produceres fra bunden af lokalt producerede råvarer med respekt for sæson.

Generel beskrivelse

Vi er beliggende på Vestsjælland, i det smukke landskab tæt på Næstved og Tystrup / Bavelse søerne.

Fra Fuglebjerg Kro er der kun 10 minutters kørsel til golfbanen i Sorø, 1/2 times kørsel til Bon-bon land, 20 min. kørsel til stranden i Bisserup og kun 1 times kørsel til København, Odense & Møns klint. Så selv om vi ligger midt i idylliske landlige omgivelser, er der ikke langt til andre aktiviteter og seværdigheder.

Ønsker du at opleve en middag eller afholde et selskab i skønne nostalgiske omgivelser, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om muligheder og reservation.

Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på en selskabspakke med dejlig mad og professionel servering.

Det er også muligt at overnatte på Fuglebjerg Kro, dog har vi kun 6 værelser på kroen og de er med bad og toilet på gangen. Kontakt os for information.

Vi glæder os til at se dig / jer på Fuglebjerg Kro.

Links

Se mere på vores hjemmeside www.fuglebjergkro.dk

Fuglebjerg Kros valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fuglebjerg Kro

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fuglebjerg Kro findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FUGLEBJERG KRO V/KIRSTEN EGHOLM PEDERSEN

CVR-nr:

14701303

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

561010 Restauranter

Startdato:

01-01-1991

Ledelse/Administration
Kirsten Egholm Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

55453047

55 45 30 47

5545 3047

55 453 047

24453220

24 45 32 20

2445 3220

24 453 220