Frisør Pilo v/ Charlotte Solevad logo

Frisør Pilo v/ Charlotte Solevad

Om firmaet

Frisør Pilo er ikke kun en almindelig frisør! Vi skaber en god oplevelse for alle vores kunder, når du træder ind af døren. Jeg har speciale i Parykker, Toupeèr og Extension, og finder løsninger til personer, som lider at...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 28 30...
Adresse

Nørregade 50

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Frisør Pilo er ikke kun en almindelig frisør! Vi skaber en god oplevelse for alle vores kunder, når du træder ind af døren. Jeg har speciale i Parykker, Toupeèr og Extension, og finder løsninger til personer, som lider at hårtab, pletskaldethed, tyndt hår eller til personer som ønsker sig længere og kraftigere hår. Du er altid velkommen i salonen så vi sammen kan finde den hårløsning, som passer bedst til dig og dit behov. Bemærk, at jeg kun kører ud i forbindelse med parykker.

Jeg hedder Charlotte og jeg glæder mig til at byde dig indenfor her i min salon. Jeg har mere end 25 års erfaring som frisør og har brugt de sidste 12 år på at specialisere mig i parykker, toupéer og extensions.

Jeg har altid mange parykker og toupéer på lager i forskellige modeller, kvaliteter og farver og har jeg ikke lige den du ønsker, skaffer jeg den hjem på få dage.

Jeg har også et stort udvalg af turbaner og tørklæder, der er et godt alternativ eller supplement til parykker. De findes i et væld af forskellige designs i moderigtige farver og mønstre, alle i mange forskellige stoftyper og kvaliteter. Jeg har også særligt udvalgte huer og hatte, bl.a. i håndfiltet uld, der kan laves præcis efter dine ønsker til farver, facon og størrelse.

Ring på og få en tid til en uforpligtende snak om hår her i min salon.

Frisør Pilo v/ Charlotte Solevads valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Frisør Pilo v/ Charlotte Solevad

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frisør Pilo v/ Charlotte Solevad findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Frisør Pilo v/Charlotte Solevad

CVR-nr:

18664984

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

24-07-2013

Ledelse/Administration
Charlotte Noren Solevad

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40283050

40 28 30 50

4028 3050

40 283 050