Forsikringsselskabet Vejle Brand Af 1841 G/S

Om firmaet

Vidste du, at Vejle Brand er et forsikringsselskab, som ejes og drives af de forsikrede? Vores primære formål er ikke at skabe overskud og profit - men tryghed for mennesker med forsikringsbehov. Der er en verden til forskel -...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 82 62...
Adresse

Gormsgade 2

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vidste du, at Vejle Brand er et forsikringsselskab, som ejes og drives af de forsikrede? Vores primære formål er ikke at skabe overskud og profit - men tryghed for mennesker med forsikringsbehov. Der er en verden til forskel - benyt dig af det. HER ER VI ANDERLEDES! Hos Vejle Brand optager vi kun forsikringstagere fra det tidligere Vejle amt og nogle få tilstødende kommuner hertil. Vi er derfor lokalt forankrede, og vores forsikringer/præmier tager afsæt i de forhold,som råder i lokalområdet. Det giver fordele for forsikringstagerne.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Forsikringsselskabet Vejle Brand Af 1841 G/S

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

49

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Forsikringsselskabet Vejle Brand Af 1841 G/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FORSIKRINGSSELSKABET VEJLE BRAND AF 1841 G/S

CVR-nr:

45195856

Selskabsform

Særlig finansiel virksomhed

Selskabskapital

20 000 000

NACE-branche

651200 Anden forsikring

Startdato:

16-10-1999

Ledelse/Administration
Kristina Søgaard

Bestyrelsesformand

Steen Nyhuus Askholm

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

75826288

75 82 62 88

7582 6288

75 826 288