Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotel

39 64 00... Vis nummer
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund

På sociale netværk

Om Firmaet

Velkommen til Skovshoved Hotel og Restaurant, et af Danmarks mest charmerende og hippeste hoteller. Her er eksklusivt, hyggeligt, festligt og romantisk. Det er internationalt og lokalt på samme tid. Skovshoved Hotel danner den perfekte ramme om konferencer og kurser, hvor vi sørger for forplejning og service i henhold til jeres ønsker. Vi kan også gøre bryllupper, fødselsdage og andre begivenheder til en uforglemmelig oplevelse for dig og dine nærmeste. Kontakt os for yderligere information.

Velkommen

Skovshoved Hotel ligger placeret i det smukke Skovshoved på den gamle del af Strandvejen, midt mellem skov og strand. Vi kan byde dig velkommen på 22 moderne indrettede værelser, der både er velegnede til arbejde og forkælelse. Vores restaurant fik i 2014 den eftertragtede Bib Gourmand udmærkelse i Michelin Guiden som det eneste hotel i Danmark. Skovshoved Hotel er et moderne hotel med unikke selskabs- og konferencefaciliteter med 350 års atmosfære.