Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Salon Lyck

Salon Lyck

32 55 46... Vis nummer
Amagerbrogade 117
2300 København S

På sociale netværk

"Klipning - Hårmode - Hårprodukter"

Om Firmaet

Salon Lyck er en eksklusiv frisørsalon på Amagerbrogade. Vi tilbyder en personlig betjening samt rådgivning i afslappede og hyggelige omgivelser. Mennesker er forskellige, og det er individuelt hvor lang tid en behandling tager. Du bedes derfor ringe til os på telefon 32 55 46 49 og aftale tid, eller bestille tid online. Således er vi sikre på, at der er afsat nok tid til, at du kan få den bedste service og dermed det bedste resultat.

Hårmode

Vi følger aktivt den seneste hårmode og kan bla. tilbyde alt inden for hårfarver/hårfarvning, herre- og damefrisurer og permanent.

Har du et bestemt ønske til en frisure, hårfarve eller permanent, så kom ned til os og vi giver dig uforpligtende rådgivning og vejledning.

Produkter til håret hos Salon Lyck

Vi er forhandler af de bedste produkter fra LÓréal Expert, Paul Mitchell osv.

Udover forhandling af produkterne, rådgiver vi om valg og anvendelse af de produkter, der passer dig og dit hår!

Vi forhandler kun de produkter, vi selv anvender i salonen. For hvorfor skal dit hår behandles dårligere, når du er kommet hjem?