Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

NYBORG STRAND

NYBORG STRAND

65 31 31... Vis nummer
Østerøvej 2
5800 Nyborg

På sociale netværk

Hele Danmarks mødested

Services

Konference

Konference Se mere her

De bedste rammer til dit arrangement - hvad enten det er møde, konference, kursus, udstilling eller andet - får du på Nyborg Strand. Vi har mere end 24 fleksible møde-/konferencelokaler, som kan rumme alt fra 2 - 1.000 personer. Dertil kommer et topmoderne auditorium med plads til 200 personer. Kontakt vores konferenceafdeling direkte på tlf.: +45 65 15 05 51

Ferie/weekendophold

Ferie/weekendophold Se mere her

Nyborg Strand er med sin placering ved skov og strand og nær Nyborgs historiske bymidte, ideelt for kortere eller længere ferier i en afslappet atmosfære. Vi kan tilbyde forskellige former for weekendophold såvel som favorable priser på overnatning i alle skoleferier og weekender.

Vores værelser

Vores værelser Se mere her

Nyborg Strand kan tilbyde ophold i et af vore i alt 426 værelser inklusiv 2 juniorsuiter, som er placeret i tårnet og har en pragtfuld havudsigt gennem de runde vinduer eller fra altan. På de fleste dobbeltværelser er der gode muligheder for ekstra opredninger, hvilket gør at vi i alt råder over ca. 750 senge. Hele hotellet er røgfrit indendørs og alle værelser er ligeledes røgfri.

Gastronomi

Gastronomi Se mere her

Hvad enten det er en hyggelig middag for 2, familiefesten eller den store konferencemiddag byder køkkenet på Nyborg Strand på gastronomiske oplevelser for enhver smag. Tradition og nytænkning kombineret med friske kvalitetsråvarer er kendetegnet for vores køkkenchefer Erik Møller og Jonas Kragslund og deres team af veluddannede fagfolk, når de komponerer menuer i takt med årstiderne

Om Firmaet

NYBORG STRAND er centralt placeret midt i Danmark, med skov og strand som nærmeste nabo. Hotellet er et af Danmarks største hotel & konferencecentre med 150 medarbejdere. Udover møder, kurser og konferencer benyttes NYBORG STRAND også i vid udstrækning til private fester, firmafester samt ferie- og weekendophold. Hotellet besøges af omkring 275.000 gæster om året.
/
/

Faciliteter

Hotellet har:
- Lyse og venlige spiselokaler
- Over 30 fleksible mødelokaler fra 2 til 1000 pers.
- Auditorium til 205 pers.
- 426 værelser med 750 senge.
- 2 restauranter, bar, swimmingpool, park
- Gratis overvåget parkering til 500 biler
- Gratis trådløst net